AU VENIT AMERICANII!!!

Intervenția tranșantă a Departamentului de Stat al SUA, mai precis a Guvernului american, a lovit în moalele capului pe unii, i-a bucurat nespus pe alții. Unii au ieșit supărați pe „amestecul în treburile interne”, i-am văzut și ascultat părerile.

Pentru că este la putere, PSD nu acceptă sfaturile nimănui, ca să nu spunem „ordine”, și continuă să meargă pe „legile lui”, de parcă nu ar conștientiza cât ne „costă” programul lor de guvernare, urlat cu surle și tam-tam, program care există dar care lipsește cu desăvârșire. Așa că „să ne slăbească” cu justiția și corupția, nici ei (americanii!!!) nu sunt mai „breji”.

PNL și președintele Iohannis ca „mortul în păpușoi” mai zice câte ceva, tăcând…pentru că oricum nu-i ascultă nimeni și nici nu prea mai au ei ceva de spus în „politichia” românească. Nu a convins pe nimeni ieșirea pe „sticlă” a lui Ludovic Orban. Tocmai pentru că PNL, fostul partid istoric, îngropat de blondele lui Iohannis, nu mai există.

A fost și s-a…terminat.

Blondele președintelui și-au făcut un scop în viață din a distruge partidul înfloritor odată. Au început cu teritoriul și, „pas cu pas”, au terminat-o cu Centrul. Cine și de ce să mai creadă în PNL?

A…și pentru ce luptă PNL-ul? Împotriva corupților, cumva? Păi mai curând termini de numărat oile lui Daea sau ouăle lui Vosganian decât corupții din PNL.

Râde „ciob”…

În oratoria lui televizată, Orban a spus că este în acord total cu declarațiile de peste ocean.

Și, dacă nu se vor respecta somațiile din mesajul trimis, ce se va întâmpla? Ce va face SUA? Își va lua în spinare scutul anti-rachetă și va pleca cu el? Unde? Și cehii, și polonezii, au refuzat implantul pe teritoriul lor.

Să nu ne îmbătăm cu apă rece, nu le-am fost așa de dragi, nu la România „s-au gândit” întâi. Noi am fost ultimii „doriți”.

Daaaa, știu sigur ce vor face americanii. Nu ne vor mai vinde rachetele PATRIOT la mâna a doua sau a treia, cu acele miliarde care stăteau rău în sertarele noastre bugetare!

Durere maaare! Ar spune unii, și știm cine sunt aceia, dar, dacă ne amintim că ne-au murit bunicii și părinții așteptând „să vină americanii”…

Ne-amintim…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *