EDITORIAL: Noi suntem Reflectorul de Sud

La început de iarnă, prima lună de iarnă, de Ziua României și a românilor, la ceas de mare sărbătoare, apărem și noi, REFLECTORUL DE SUD,  o mână de împătimiți ai condeiului și al credinței că, până la urmă, vorba scrisă face mai mult decât cea aruncată, de multe ori la supărare, peste gardul TV.

Ne-am gândit și am hotărât să deschidem acest jurnal on line și să-l punem în slujba celor sătui de potlogării și de amăgiri electorale.

Nu suntem dependenți de absolut nimeni și nici nu facem niciun fel de campanie nimănui. Suntem noi cu noi, în acest peisaj, ori prea searbăd, ori prea obosit, ori prea nărăvit la rele al presei neaoșe de azi. Așa că ne vom lupta pentru o mai grabnică îndreptare a strâmbătăților de tot felul.

Trebuie să spunem de la început că nu avem nimic de a face cu acele publicații autonumite „de dezvăluiri”, rău pilduitoare prin prea multă agresivitate de tot felul. Nici cu tabloidele prea grabnic ridicătoare de fuste și arătătoare de dessou-uri bonbon-liliachii.

REFLECTORUL DE SUD nu cheamă la acțiuni de pedepsire radicale, precum înălțarea de țepe în Piața Victoriei, promisă mai an, cu mult elan, și amețeală de mulțime, dar rămasă, vai, doar cu gust searbăd și așteptare.

REFLECTORUL DE SUD s-a născut din supărarea prea multor cetățeni ajunși la capătul răbdării. Nu vom avea, așadar, nicio îngăduință față de șmecherii care, protejați de peste 27 de ani, de răbdarea unui neam prea blând, au ajuns să creadă că nimeni și nimic nu-i mai poate opri. Pe toți aceștia vom pune reflectorul!

Nu suntem ai niciunui partid politic și nu ne vrem apărătorii vreunuia, și nici nu vă vom obosi cu „politica la minut”. Ne dorim să vă spunem de toate, de peste tot, din țară și din lume, de aceea noi nu suntem doar  o publicație o publicație on line locală; vă vom aduce știri, noutăți și curiozități din toată lumea, și ne vom bucura să vă aflăm interesul, vom ține cont de sfaturile și opiniile dumneavoastră, vă invităm pe toți alături de noi și vă promitem să fim gazde primitoare cu musafirii binevoitori și decenți.

Vă oferim tot respectul și prețuirea, și ne dorim amiabilitate, cu toți cei care vor dori să ne onoreze cu opinii și sfaturi pertinente. Vom scrie permanent despre subiectele care vă interesează, și vom aștepta, permanent, întrebările și opiniile dumneavoastră. Promitem să nu intervenim pe text, este părerea dumneavoastră, și o vom respecta! Vom fi într-un dialog continuu. Suntem atipici, dacă vreți! Dar suntem alături de dumneavoastră întotdeauna.

Ne dorim prietenia dumneavoastră și suntem siguri că, împreună, vom fi puternici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *