Cu stupoare şi vădită neplăcere am aflat despre numirea domnului Drăgan Gabriel în funcția de director al ,,Administrației Bazinale de Apă Argeş Vedea”.

Cu stupoare şi vădită neplăcere am aflat despre numirea domnului Drăgan Gabriel în funcția de director al ,,Administrației Bazinale de Apă Argeş Vedea”.
Am spus întotdeauna că toţi directorii din cadrul serviciilor deconcentrate trebuie schimbați, aceştia fiind numiți de PSD exclusiv pe criterii politice şi de cumetrie.
Fostul director al Administrației Bazinale de Apă Argeş-Vedea este finul preşedintelui Consiliului Județean Giurgiu.
Actualul director, numit în data de 5 decembrie 2019, este fiul viceprimarului PSD-ist al oraşului Mihăileşti.
Nu mă voi opri să discut despre legăturile dubioase ale noului director, legături pe care le-a reliefat pe larg presa tabloidă, ci am să aduc la cunoştință presei, publicului, că numirea domnului Drăgan în funcția de director al Administrației Bazinale cu sediul în Mihăileşti nu are nici o legătură cu mine, cu filiala PNL Giurgiu, sau cu Partidul Național Liberal în larga sa accepțiune.
Numirea domnului Drăgan este dovada vie că la conducerea eşaloanelor 2 şi 3 ale ministerelor, conduc aceiaşi PSD-işti, care îşi promovează în continuare clientela.
Este de datoria noastră, a liberalilor autentici, a guvernului Ludovic Orban să curățăm toate ministerele, agențiilie, serviciile şi birourile din subordinea acestora de toți oamenii numiți în funcții de PSD, pentru ca accidente nefericite precum numirea directorului de la conducerea Administrației Bazinale Argeş Vedea să nu se mai întâmple niciodată.
Dan Motreanu, preşedinte al PNL Giurgiu.

Publicat de Nicoleta Croitoru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *