Dana Varga, consilier al primului-ministru pe problematica romilor în guvernul Dăncilă, şi-a depus adeziunea la PSD Giurgiu, vineri, 15 noiembrie.

„După 13 ani de implicare politică alături de domnul Călin Popescu Tăriceanu și familia liberală, ani în care am muncit în toate campaniile electorale, candidând în 2008 și în 2016 la alegerile parlamentare, dedicându-mă în totalitate partidului, cu sacrificii personale și profesionale, promovând politica liberal-democrată prin apariții publice în calitate de comunicator, doresc să vă transmit că am ales să merg mai departe în parcursul politic împreună cu Partidul Social Democrat.

Astăzi, 15 noiembrie 2019, am semnat adeziunea la politica social-democrată, la PSD Giurgiu.

Am lucrat cu oamenii Partidului Social- Democrat, de peste tot din țară, îi cunosc ca fiind oameni implicați și muncitori, care nu au lăsat românii în urmă. De fiecare dată când am avut nevoie de implicarea lor în proiectele mele, au fost acolo mai repede decât alții.

Mă regăsesc în familia social-democrată și îmi doresc să continui politica inspirată de la tatăl meu, cu demnitate, cu principii adevărate, cu implicare continuă, comunicare si fără prejudecăți.

Îmi voi desfășura întreaga activitate, ca și până acum, cu sufletul și cu toate resursele, dedicându-mă total fiecărui român.

Sunt și rămân profund recunoscătoare pentru încrederea acordată și pentru șansa de a face politică alături de oameni cu viziune, deși parțin comunității rome.

Mulțumesc pentru încredere și deschidere domnului Niculae Badalau, Președintele PSD Giurgiu, politicianul care știe să mențină echilibrul, și întregii echipe PSD Giurgiu! Mă alătur acestei echipei cu voința de a munci pentru români, de a fi o echipă puternică prin care să fim alături de oameni și de nevoile lor.

Multumesc pentru încrederea acordată doamnei Viorica Dancilă, pe perioada mandatului de consilier de stat pe care l-am avut!

Fac un apel către cetățenii romani, inclusiv cei aparținând minorității rome, să ieșim la VOT și să votăm cu INIMA schimbarea răului în BINE și pentru a arăta că Romania este pregatitită sa voteze o femeie.

Luptăm pentru fiecare român!”, a declarat Dana Varga.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *