Klaus Iohannis nu scapă: TVR insistă să meargă la DEZBATEREA de duminică, unde va fi Viorica Dăncilă

TVR a reînnoit ivitaţia pentru Klaus Iohannis, reprezentantul Partidului Naţional Liberal în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, de a participa joi la dezbaterea finală alături de Viorica Dăncilă (PSD), potrivit news.ro.

TVR a anunţat că va organiza joi, 21 noiembrie, o dezbatere cu ambii candidaţi din turul doi al alegerilor prezidenţiale, cu durata de minimum 100 de minute, începând cu ora 21.00, pe TVR 1 HD, TVR Internaţional şi TVR Moldova. TVR a reînnoit invitaţia pentru candidatul Partidului Naţional Liberal, la care aşteaptă răspuns.

Pentru realizarea acestei dezbateri, Televiziunea Română a transmis candidaţilor, luni, 11 noiembrie, invitaţie de participare. Marţi, 12 noiembrie, reprezentanţii candidatului PSD au confirmat participarea, propunând data de 17 noiembrie, manifestându-şi, totodată, deschiderea şi pentru o altă dată. Întrucât reprezentanţii candidatului PNL nu au transmis niciun răspuns, pe 13 noiembrie, TVR a reînnoit invitaţia, la care aşteaptă răspuns.

TVR îşi menţine propunerea iniţială, aceea de a organiza dezbaterea finală, cu candidaţii, în ziua de joi, 21 noiembrie 2019.

În cazul în care nu vor confirma participarea ambii candidaţi, TVR va organiza o dezbatere cu reprezentanţi ai mass-media şi cu analişti politici. Dacă dezbaterea cu ambii candidaţi va avea loc, Televiziunea Română va oferi semnal TV gratuit, la cerere, tuturor instituţiilor media interesate.

Televiziunea Română va difuza o serie de emisiuni dedicate celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, de promovare şi dezbatere electorală, pe canalele TVR 1 HD, TVR Internaţional şi TVR Moldova. Producţiile TVR vor fi difuzate în perioada 15 – 22 noiembrie sub genericul „Preşedinte pentru România”.

În zilele de 15, 18, 19, 20, 21 şi 22 noiembrie, TVR 1 HD va găzdui, de la ora 12.30, emisiuni de promovare electorală (clipuri şi materiale electorale realizate de staffurile de campanile ale candidaţilor), care vor fi difuzate pe parcursul a 23 de minute.

Emisiuni de promovare electorală, tip interviu, în care moderatorul va avea ca invitat un candidat sau un reprezentant al acestuia, vor fi transmise, la TVR 1 HD în zilele de 15, 18, 19, 20 noiembrie 2019, de la ora 21.00. Vor urma, de la ora 22.00, emisiuni de dezbatere electorală, cu analişti politici şi/sau politicieni, alţii decât candidaţii.

Vineri, 22 noiembrie, de la ora 21.00, TVR 1 HD programează o emisiune de dezbatere electorală cu analişti politici şi/sau politicieni, alţii decât candidaţii.

sursa:stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *