Dăncilă: Iohannis vrea să extermine un partid și primarii PSD

Viorica Dăncilă a vorbit în cadrul dezbaterii din această seară despre declarațiile antisemite ale președintelui Klaus Iohannis. 

Pornind de la întrebarea unui jurnalist, Viorica Dăncilă a făcut referire la declarațiile antisemite ale președintelui Klaus Iohannis. 

Jurnalist: De-a lungul timpului și în special în ultima perioadă, lideri ai partidului dvs. s-au remarcat prin declarații xenofobe, derapaje, comparații nefericite cu fascismul, nazismul, nu v-am auzit niciodată disociindu-vă de asemenea declarații. Înseamnă că le aprobați?

Viorica Dăncilă: Nu. Niciodată nu am aprobat declarații xenofobe sau extremiste. Așa cum nu am aprobat declarațiile extremiste ale lui Klaus Iohannis. Care vrea să extermine un partid din România și să extermine pe primarii PSD. Nu am aprobat niciodată și nu m-ați auzit niciodată pe mine cu declarații antisemite. Nu m-ați auzit niciodată pe mine vorbind de ”niște evrei”. Eu întotdeauna am avut o abordare corectă, europeană și politicoasă. Eu cred că Klaus Iohannis trebuie să dea explicații privind această abordare. Pentru că este președintele Românie.

sursa : dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *