Dăncilă: Nu am încredere în Ponta. Părerea mea este că urăşte PSD şi vrea să se răzbune pe partid

Premierul Viorica Dăncilă spune că nu are încredere într-o colaborare cu Victor Ponta, președintele PRO România, şi că acelaşi lucru este împărtăşit şi de colegii săi din PSD, care într-o şedinţă a conducerii partidului au respins posibilitatea unei colaborări cu PRO România din acest motiv, relatează Agerpres.

Nu pot să fac acest lucru, sunt un om care sunt foarte corect şi onest. Am avut discuţii cu domnul Ponta, domnul Ponta pe toţi i-a minţit, toţi cei din jurul dumnealui, şi sunt convinsă că şi cei care au plecat la PRO România”, a spus Viorica Dăncilă, joi seară, la România Tv, întrebată dacă ia în calcul o colaborare cu PRO România şi ca variantă de propunere de comisar european pe Victor Ponta, în cazul în care şi Dan Nica ar fi respins de forurile de la Bruxelles.

Întrebată cu ce a minţit-o liderul PRO România, premierul a răspuns: „De fiecare dată spune un lucru şi face altceva, nu am încredere în domnul Ponta”.

Nu am încredere şi nici colegii mei nu au încredere. Nu am luat decizia singură, am mers în Comitetul Executiv Naţional şi am ridicat această problemă a unei cooperări cu PRO România. Oamenii nu aveau nimic cu PRO România, aveau neîncrederea în Victor Ponta, care, de-a lungul timpului, nu a făcut decât să-i dezamăgească pe toţi. Victor Ponta care, acum, iese şi jigneşte, jignirile lui Victor Ponta nu mă ating. (…) Probabil că acesta este respectul, pentru că eu, atunci când a candidat Victor Ponta, o lună de zile am făcut campanie din casă în casă şi am luptat cum aş fi luptat pentru mine, dar, mă rog, dânsul nu poate avea acest sentiment de echipă, dânsul este ‘eu şi în rest nimeni’. Şi cred că mulţi dintre colegii mei gândesc aşa”, a spus Dăncilă.

Ea s-a declarat convinsă că mulţi din PRO România îi vor da dreptate în timp.

Poate mulţi îmi dau dreptate şi acum”, a spus Dăncilă.

Premierul a adăugat că nu ştie despre eventuale reîntoarceri ale unor persoane din PRO România în PSD.

Nu ştiu, am văzut disperarea domnului Ponta de a lua de la PSD. Părerea este că urăşte Partidul Social Democrat, îl urăşte ca o răzbunare, nu ştiu de ce, dar cred că vrea să se răzbune pe PSD. Eu cred că nu ar avea de ce, partidul i-a oferit destule, domnul Ponta este cel care şi-a dat demisia din preşedinte al partidului şi a lăsat acest partid fără lider într-o perioadă nu prea bună pentru partid, pe Facebook, şi-a dat demisia din premier şi a dezamăgit pe toţi care l-au votat, au votat PSD pentru a avea guvernarea.

Chiar dacă domnul Ponta vine cu jigniri, sunt mai puternică decât domnul Ponta, am avut atâtea obstacole, dar nu m-am gândit niciodată să-mi dau demisia, să-i dezamăgesc pe oameni şi să-mi dezamăgesc colegii de partid”, a mai spus Dăncilă.

sursa : Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *