De râsul curcilor: Europarlamentarul Cătălin Ivan: Liviu Dragnea a suspendat o şedinţă de partid pentru a urmări serialul …“Suleiman Magnificul”!

Europarlamentarul Cătălin Ivan a comentat pe contul său de Facebook  comportamentul și evoluţia lui Liviu Dragnea în politică, susţinând că acesta a ştiut să se facă util şi să exploateze slăbiciunile celor din jur:

“Recunosc că nu l-am privit niciodată cu atenţie pe Liviu Dragnea. Am considerat că am multe alte lucruri mai importante de făcut decât să-l analizez, să încerc să înteleg ce urmăreşte, să-i anticipez planurile. Această indiferenţă a tuturor, mai ales a liderilor importanţi ai partidului, ne costă acum foarte scump. A ştiut să se facă util, să îşi facă loc discret, cu răbdare, să exploateze slăbiciunile celor din jur… şi am ajuns aici, cu el controlând aproape toate instituţiile importante ale statului”, a spus Ivan.

Totodată, europarlamentarul povesteşte că Liviu Dragnea a suspendat o şedinţă de partid pentru a urmări serialul …“Suleiman Magnificul”!, concluzia sa fiind că filmul ar trebui interzis deoarece “naşte monştri” pe fondul lipsei de cultură.

“Ne-am amuzat când a suspendat o şedinţă la partid ca să vadă Suleiman Magnificul. Văzându-i însă evoluţia, acel moment capătă o simbolistică nouă. După criza Shaidehh a urmat criza Plumb şi Shaidehh, apoi criza Carmen Dan şi acum catastrofa Dăncilă. Concluzia este că filmul Suleiman Magnificul ar trebui interzis pentru că, pe fondul lipsei de cultură, poate crea monştri”, a conchis Cătălin Ivan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *