Intervenții ISU Giurgiu 08-09.01.2018

În perioada 08.01.2018 –09.01.2018,  subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 11 situații de urgență, astfel:

– 9 intervenții  ale  Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme.- 1 intervenție pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință- localitatea Cămineasca;- 1 intervenție pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință- municipiul Giurgiu.

În data de 08.01.2018, ora 09: 16,  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Cămineasca pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia au ars acoperișul casei pe aproximativ 30 m.p.  Cauza probabilă a producerii incendiului: jar/scântei.

În data de 08.01.2018, ora 10: 52,  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare  din cadrul Detașamentului de pompieri Giurgiu. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia au ars deșeurile menajere din coșul de gunoi.  Cauza probabilă a producerii incendiului: foc deschis.

COMPARTIMENTUL  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

    Purtător de cuvânt: Lt. Neguț Florin

Redacția publicației Reflectorul de Sud mulțumește pe această cale ISU Giurgiu pentru deschiderea, profesionalismul și promptitudinea de care dă dovadă, furnizându-ne aceste informații importante, pe care cetățenii trebuie să le cunoască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *