Dezvăluire incredibilă de la Roland Garros: „Nu sunt bună de nimic! Nu pot juca tenis”

De trei ori campioana la Roland Garros, Serena Williams, recent calificată în turul secund al celui de-al doilea Grand Slam al anului, a avut și momente mai neplăcute la French Open. Conform unei foste jucătoare franceze, Tatiana Golovin, americanca a fost extrem de afectată după o înfrângere suferită în trecut, nemaiputându-şi stăpâni lacrimile în vestiar.

Mai mult decât atât, deţinătoarea a 23 de titluri de Mare Şlem a rostit cuvinte la auzul cărora celelalte jucătoare au rămas de-a dreptul şocate.

„Am văzut-o pe Serena, după ce a pierdut un meci la Roland Garros, când plângea în hohote şi spunea: «Nu sunt bună de nimic! Nu pot juca tenis». Vedeam o mare campioană cu faţă umană, la fel ca şi mine. Rămâne oricum o legendă”, a mărturisit Tatiana Golovin, în L’Equipe, care are doua titluri în carieră: la Amelia Island și Portoroz (Slovenia), ambele în 2007.

Povestea a ieşit la suprafaţă în momentul când in care Golovin a fost rugată de jurnalişti să povesteasă cea mai ciudată situaţie pe care a întâlnit-o la Roland Garros.

Serena Williams a reuşit să se califice, luni, în turul al treilea la Roland Garros, după o victorie în trei seturi împotriva australiancei Ashleigh Barty, care i-a luat primul set cu scorul de 6-3. Americanca şi-a revenit ulterior şi a tranşat disputa, cu 6-3, 6-4. În turul al treilea, ea va juca împotriva nemţoaicei Julia Goerges, locul 11 WTA.

sursa: https://www.digisport.ro/tenis/dezvaluire-incredibila-de-la-roland-garros-nu-sunt-buna-de-nimic-nu-pot-juca-tenis-457054

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *