Diana Şoşoacă: „Nu mi-e frică, mă, de voi, arestaţi-mă când vreţi voi. Să vă ferească Dumnezeu de mine în pușcărie! Știți cât mă iubesc puşcăriaşii?

Diana Şoşoacă se află din nou în mijlocul unui scandal de proporţii şi riscă să fie anchetată după ce ar fi blocat procesul de vaccinare într-o comună din Iaşi. Pe parcursul pandemiei, senatoarea fostă AUR a fost campioană la amenzi, dar acest lucru nu a oprit-o.

Diana Şoşoacă a reacţionat dur pe Facebook după ce mai multe instituţii ale statului au cerut anchetarea sa. „Nu există nicio faptă, este o minciună tot ce s-a spus, imaginile vorbesc de la sine, nu era nici naiba la vaccinare, nu a oprit nimeni vaccinarea. Am obligația sa ma duc in circumscripţii, să adresez întrebări, tot ceea ce s-a întâmplat a fost adresare de întrebări, iar primarul si doamna doctor au încălcat legea, domnul primar fără competente, iar doctorul fără să respecte legea, să informeze oameni cu privire la efecte adverse”, a spus Diana Şoşoacă pe Facebook.

Dosar penal după ce Diana Șoșoacă a blocat vaccinarea în Răchițeni

„Justiţia este acaparată de politic. Parchetul este implicat politic. Ruşine! Ăarchetul general demisia si anchetarea si arestarea pentru ascultarea de ordine politice, rușine sa va fie, sunteți discreditați pe veci. În schimb, mortii de covid, de ce nu anchetați ca sunt doar 227 de morți de ce nu îi anchetați pe cei care au fost inmormanti de vii, medicii care au omorat nu sunt acuzaţi de tulburara linistii publice, se dă o amendă şi la revedere. Începe atacul total al lui Şoşoaca, legal direct la Parchet! Nu este în stare Parchetul din România? Va rezolva parchetele din afara țării, alea internationale! Aţi vrut conflict cu mine? O să-l aveţi la nivel international! Nu mi-e frică, mă, de voi, arestaţi-ma când vreti voi, v-am spus că în toamnă o să se facă ceva să mi se ridice imunitatea, să vă ferească Dumnezeu de mine în pușcărie! Știți cât mă iubesc puscariasii? Știți ce vă fac de acolo? Vai de mama voastră!”, a mai spus Diana Şoşoacă.

Florin Cîţu, despre episodul cu Diana Şoşoacă, care a blocat campania de vaccinare într-o comună din Iaşi: Instituţiile statului nu ar trebui să fie timide.

Premierul Florin Cîţu afirmă că instituţiile statului nu ar trebui să fie „timide”, iar orice acţiune care vizează oprirea campaniei de vacinare trebuie sancţionată cu fermitate. El cere şi amendarea parlamentarilor care nu respectă obligaţia purtării măştii de protecţie în sediul instituţiei.

Citiți și Florin Cîţu reacţionează după scandalul făcut de Diana Şoşoacă în faţa unui centru de vaccinare: „Sper că s-au sesizat poliţiştii şi procurorii”

El le-a cerut instituţiilor statului să-i facă datoria şi să-i sancţioneze inclusiv pe “acei parlamentari care nu poartă mască în interiorul Parlamentului României“.

Senatoarea Diana Şoşoacă este acuzată că a blocat activitatea unui centru de vaccinare din judeţul Iaşi unde a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest. ”Totul este o minciună”, acuză senatoarea, care a scandat ”Jos masca”. Comitetul de coordonare a vaccinării a transmis, miercuri, că dezaprobă ”ferm acţiunile care aduc atingere derulării procesului de vaccinare” şi a încurajat ”sesizarea imediată a instituţiilor abilitate”.

SURSĂ ARTICOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *