După ce a cerut DEMISIA lui Liviu Dragnea, Ecaterina Andronescu lansează un nou ATAC: ‘Putem avea avea și un premier mai bun’

Ecaterina Andronescu susține, referitor la Viorica Dăncilă. că România poate avea un premier mai bun, existând oameni mai capabili în PSD și în Guvern pentru a conduce Executivul. Fostul ministru, care recent a cerut demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD, spune, referitor la proteste, că starea conflictuală a escaladat din cauză că oamenilor nu li s-a dat atenție.

„Doamna Dăncilă este un om într-o poziție delicată. (..) Am avut față de domnia sa considerații, față de omul pe care îl cunoșteam. Cred că putem avea și un premier mai bun”, a declarat Ecaterina Andronescu la Digi24.

Întrebată dacă în PSD sunt oameni mai capabili să conducă Executivul, Andronescu a spus: „Categoric, da, inclusiv în Guvern”.

Referitor la activitatea lui Carmen Dan, fostul ministru face referire la urmările protestului: „Modul in care s-a terminat si rezultatul nu m-ar determina sa zic lucrul asta (n.r. că ar fi un ministru performant), dar cu calmul şi cu echilibrul de până acum nu a fost un ministru rău”.

În ceea ce privește protestul din 10 august, Andronescu a spus: „În primul rând, era obligaţia celor de la guvern să cheme o echipă din Piaţă şi să se întoarca să se calmeze lucrurile. Nedându-le atenţie creşti starea conflictuală”.

Întrebată dacă sunt adevărate speculaţiile privind infiltrarea politicului în protestul de vineri, Ecaterina Andronescu a răspuns: „Nu am informaţii şi, în general, mi-ar fi foarte greu să argumentez o astfel de afirmaţie”.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *