EDITORIAL

Iohannis, preşedintele românilor de pretutindeni: ”PSD amanetează viitorul României… la bugetul statului nu contează decât cheltuielile!!! Veniturile… pauză!”

            Mare grijă aveţi pentru banii românilor, domnule Iohannis. Iniţial, am crezut că veţi certa, veţi atenţiona, cu mare ”atenţie şi îngrijorare”, aşa cum procedaţi de fiecare dată, ANAF-ul, ”sluga” celor bogaţi, pentru modul barbar şi autoritar în care se poartă cu românii. Dar m-am înşelat! Şi nu numai eu! Dacă tot purtaţi de grijă banilor, bugetului României, v-aţi gândit cât ne costaţi dumneavoastră pe noi, domnule preşedinte, pe noi, românii?! Cât ne costă călătoriile dumneavoastră prin toată lumea, pe acestea unde le încadraţi?! Cu ce bani le faceţi?! Dar naveta săptămânală la Sibiu?! Dar maşinile care vă însoţesc săptămânal, dus-întors, cu ce combustibil merg ele acolo unde merg?! Dar paza dumneavoastră şi a soţiei dumneavoastră, cu ce bani o plătiţi?! Dar luxul din vila în care locuiţi, domnule preşedinte, de unde toate aceste milioane?! Aceşti bani nu sunt tot din bugetul românilor?! Aceşti bani, pentru că sunt ai românilor, sunt şi ei impozabili de ANAF, domnule preşedinte?!

             Vorbiţi de funie în casa spânzuratului, domnule Iohannis! Aţi început devreme campania electorală. Vă urmăresc cu îngrijorare şi îndrăznesc să vă spun că ar trebui să tăceţi, aşa cum aţi făcut şi până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *