”La Mulți Ani!” din partea publicației ”Reflectorul de Sud”


                    Noul An, 2018, bate la ușă, lăsându-l pe precedentul în trecut, un trecut de care noi, jurnaliștii publicației ”Reflectorul de Sud”, sperăm, dragi cititori, să vă amintiți cu plăcere, în defavoarea a tot ceea ce, inevitabil, a fost mai greu și mai trist.

                     Vă dorim să pășiți în 2018 cu pace, recunoștință și bucurie în suflet, fără regrete și alte ”apăsări” interioare. Să fiți sănătoși alături de toți cei dragi dumneavoastră, năzuințele să vi se împlinească fără echivoc, iar armonia și belșugul să domnească în căminele și inimile dumneavoastră.

                     Bineînțeles, vă mulțumim că ați fost alături de noi, deși suntem încă o publicație ”fragedă”, și ne dorim să ne citiți în continuare cu interes și cu plăcere, să ne ajutați să progresăm în demersul nostru de a vă oferi numai știri de calitate, fără nicio ”îngrădire” politică ori de altă natură. Promitem că nu vă vom dezamăgi, pentru că dumneavoastră, dragi cititori, meritați, indubitabil, tot respectul nostru. Fără a adăuga alte cuvinte inutile, la ceas de sărbătoare, conciși și la obiect cum ne știți, vă urăm un sincer ”La Mulți Ani!” și nu uitați că vă iubim și vă apreciem așa cum și dumneavoastră o faceți pentru noi!

                                                                                                        Cu deosebită prețuire,

                                                                                        jurnaliștii publicației ”Reflectorul de Sud”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *