EDITORIAL

De când mă știu, mi s-a spus că avem un rege. Am citit despre el și am fost educată să-l respect. Au trecut anii… După loviluție, a venit, l-a gonit Iliescu, a revenit, l-a primit Emil Constantinescu.

Au trecut anii, regele, deși nu era în țară, avea aici palate, păduri, terenuri… Foarte bine, dacă așa trebuia!

Acum regele a murit. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească! Bun sau rău, istoria va judeca.

Personal, sufletește regret moartea unui om care a făcut parte din istoria neamului… Așa cum regret moartea oricărui om, mai apropiat sau mai de departe.

Nedumerirea mea, mai mult decât nedumerirea, se referă la actorașul Duda.

Sau la fostul securist – turnător Duda… Sau la fostul candidat la președinția României Duda.

Acest Duda, al cărui singur merit pe suprafața planetei este că s-a însurat cu Margareta, fiica regelui Mihai.

Duda trăiește de peste 20 de ani într-un dolcefarniente, într-un lux orbitor și cu aere de mare lord, doar pentru faptul că este ”ginere”.

În fapt, acest om nu a făcut niciodată nimic pentru România și nici n-o să-i pese vreodată de români. El vrea doar bani. Dar care bani? Ai românilor, bineînțeles. Pentru el, România este o vacă de muls.

Eu vă întreb pe voi toți: Credeți că actorașul Duda merită să trăiască regește din banii românilor, în condițiile în care acesta nu a făcut nimic pentru români?

Și vă întreb pe voi toți, în calitatea mea de simplu cetățean, ce îi leagă în aceste vremuri tulburi pe Dragnea, Tăriceanu și Duda?!!

Pentru ce au hotărât Dragnea și Tăriceanu, în condițiile în care împrumutăm sume enorme pentru plata pensiilor, în condițiile în care spitalele noastre sunt în comă profundă, în condițiile în care România moare zilnic, câte puțin, din cauza sărăciei, să ”ofere” familiei Duda 28 de milioane de euro anual din bugetul statului și toate privilegiile posibile la care orice alt român nu ar visa vreodată?

Sunt veterani de război în România care au o pensie de 400 de lei lunar.

Care credeți că sunt dedesubturile acestei afaceri și ce așteaptă Dragnea și Tăriceanu de la cabotinul securist Duda?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *