Eugen Teodorovici: PSD, singurul partid care a construit cu adevărat pentru România

Eugen Teodorovici spune că nu își ia rămas bun ci la revedere, într-un mesaj în care explică faptul că ”prin tot ceea ce am realizat în țară și în afara granițelor sale, am urmărit promovarea intereselor României și ale cetățenilor români”.

Fostul ministru de Finanțe a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care, printre altele, mulțumește colegilor de partid și colaboatorilor săi.

”Nu este un mesaj de rămas bun, ci unul de la revedere.

Pentru că nu voi părăsi decât o funcție, dar nu și legătura trainică, atât profesională, cât și umană, pe care nimeni și nimic nu o va putea distruge vreodată. Pentru că nu este decât finalul celui de-al doilea mandat de ministru al finanțelor și finalul unei perioade de muncă intensă, de discuții și negocieri aprinse, de satisfacții imense alături de oameni și de profesioniști dedicați și devotați misiunii lor de slujitori ai administrației și ai finanțelor acestei țări.

Pentru că, prin tot ceea ce am realizat în țară și în afara granițelor sale, am urmărit promovarea intereselor României și ale cetățenilor români. Pentru că am creat un motiv de mândrie națională gestionând cu maximă competența și eficiență Președinția României la Consiliului Afacerilor Economice și Financiare în prima jumătate a acestui an.

Pentru că am creat punți de colaborare și am întărit și extins dialogul cu toate organismele și instituțiile din zona sistemului public și privat, cu partenerii economici și sociali, cu societatea civilă și, nu în ultimul rând, cu angajații și angajatorii; pentru că nu există angajat fără angajator, așa cum nu există nici angajator fără angajat.

Pentru că, cel puțin în calitate de senator, dar și de președinte executiv al PSD, singurul partid care a construit cu adevărat pentru România și pentru români, activitatea mea profesională va rămâne foarte strâns legată de tot ce înseamnă finanțe, fiscalitate, investitii, relații cu instituțiile europene și cu organizațiile economice și financiare internaționale, cu mediul de afaceri, cu mediul bancar, cu sindicatele și cu toți cei care pot contribui și influența pozitiv dezvoltarea României.

Dragi și stimați colegi, parteneri și colaboratori, vă mulțumesc pentru profesionalismul, fermitatea și onestitatea voastră, dar și pentru perseverența de care ați dat dovadă, oricât de dificil și incomod am fost uneori, de multe ori… pentru voi.

Un gând special adresez mediului de business, pentru excelenta colaborare în promovarea măsurilor atât de necesare dezvoltării afacerilor.

Nu în ultimul rând, îi asigur pe toți contribuabilii, cărora le doresc să fi înțeles buna mea intenție în a aduce schimbările în calitatea relației cu ANAF, că interesul meu pentru susținerea măsurilor de reformare a acestei instituții va fi cu atât mai susținut de acum înainte.

Tuturor vă doresc numai bine și să continuați așa cum am stabilit. Să continuați să insistați!

La revedere și pe curând!

sursa :dcbusiness.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *