Horoscopul de azi, 5 Noiembrie 2019 – Spunem lucrurilor pe nume, ne eliberăm!

SCORPION:

Apar nişte schimbări în viaţa voastră şi o să vă puteţi căsători, să deveniţi părinţi, să vă dedicaţi familiei.

Aţi putea începe proiecte noi şi să vă bucuraţi de o reuşită profesională, să găsiţi şi coechipieri străluciţi şi să câştigaţi şi bani.

SĂGETĂTOR:

Poate vă luaţi o maşină cu împrumut de la bancă, eventual, şi o să vă puteţi deplasa în week-end-uri să nu mai depindeţi de alţii.

Sunteţi în formă, cu idei de afaceri, dar şi de viaţă personală, poate o să cultivaţi un hobby ca să vă şi destindeţi, să nu v-alegeţi doar cu munca.

CAPRICORN:

E un moment bun să mai schimbaţi ceva la înfăţişare şi să vă creaţi o stare de şi mai bună dispoziţie.

Poate vă reintegraţi într-un grup care să vă poarte spre un succes în carieră şi să daţi restart într-un domeniu în care v-aţi făcut remarcaţi poate cu mulţi ani în urmă.

VĂRSĂTOR:

Le-aţi putea cere nişte înlesniri şefilor şi să-i prindeţi într-o pasă bună şi să vă împlinească dorinţele.

O să puteţi lucra pe mai multe fronturi şi să vă reinventaţi, poate e o perspectivă care vă ajută să fiţi în vârful piramidei, şef, o persoană cu vizibilitate.

PEŞTI:

E posibil să luaţi un beneficiu, să vă răsplătească şefii pentru ce-aţi făcut în plus, ori foarte bine la serviciu.

Vă puteţi recupera banii blocaţi în cine ştie care cont şi să vă mişcaţi, să mai ieşiţi din casă, pe la spectacole, în excursii şi să vă reanimaţi, c-aţi stat prea retraşi în ultima vreme.

BERBEC:

Poate luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi o să reparaţi o căsnicie, o relaţie sentimentală.

Întrevedere cu cineva care vrea să faceţi echipa în viaţa de zi cu zi şi să construiţi frumos relaţia, s-aveţi stabilitate, să se bazeze totul pe încredere.

TAUR:

E posibil să apară cineva care să vă facă viaţa şi mai frumoasă şi să vă completeze pe mai multe planuri.

E de profitat cât încă îl mai aveţi pe marele benefic în casa partenerială să reglaţi relaţiile cu asociaţii, cu patronii  şi cu partenerul de cuplu.

GEMENI:

E posibil să vă tenteze cineva cu o colaborare şi să vă convină ofertă, să vă asiguraţi banii de buzunar.

O să puteţi reactualiza acte, să fiţi cu toate la zi, să vă mişcaţi în toate direcţiile, să puteţi rezolva chestiunile care vă ţin încordaţi.

RAC:

O să vă interesaţi de nişte cursuri speciale pentru voi sau ca să le puneţi în evidenţă nişte talente copiilor voştri.

Poate-aveti musafiri sau aţi angajat o firmă care să se ocupe de interiorul locuinţei, să vă simţiţi şi mai bine la voi acasă şi să recondiţionaţi mobilierul.

LEU:

E posibil să vi se propună să fiţi naşi de cununie sau de botez şi să vă placă, să vi se pară onorant să aveţi un astfel de rol.

O să reglaţi relaţia cu anturajul, vă-ntâlniţi mai des cu prietenii şi mergeţi la evenimente, la o sală de sport, că s-aveţi activităţi comune.

FECIOARĂ:

Poate-ati găsit ceva mai ieftin pentru casă şi o să faceţi comandă, luaţi în rate, faceţi cumva să vă descurcaţi cu banii.

Aţi putea obţine un supliment salarial, o sumă provenită dintr-o colaborare sau vi se aprobă o reeşalonare a ratelor, dacă nu cumva un salariu în avans, două!

BALANŢĂ:

O răscolire sufletească de care puteţi scăpa dacă staţi de vorbă cu cel care v-a provocat-o – căutaţi cauza.

Poate-ncepeti o dietă, daţi refresh organismului ca să vă simţiţi şi mai bine şi să aveţi un tonus de zile mari, să-ncepeti ceva nou care să vă pună în valoare.

sursa :cespunastrele.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *