EXCLUSIV/Aparatul Central al M.A.I. nu se dezminte de calitatea sa oficială: „HOȚ DE BAN PUBLIC”!

Faptul că Aparatul central al M.A.I. este în declin dat fiind incompetenții și impostorii cu grade care îl populează și care comit ilegalități este tot mai evident.

Solicitată fiind ministrul Carmen Dan să intervină, în forță, ca și conducător de drept al instituției M.A.I., pentru reformarea instituției, aceasta fuge de răspundere pasându-i unui „no name” (Ivănescu Bogdan), sarcina de a „minți frumos pentru ca falșii polițiști din structurile suport să își continue ilegalitățile” – https://www.incisivdeprahova.ro/2018/03/12/exclusivprofesia-de-politist-bagatelizata-si-distrusa-chiar-de-m-si-guvernul-romaniei/https://www.incisivdeprahova.ro/2018/04/10/exclusivdemilitarizarea-politiei-o-utopie-comisarul-de-prahova/).

Prin solicitarea din 11 martie 2018, i-am solicitat ministrului Afacerilor Interne, cu probe, să reformeze instituția scăpând bugetul de Stat de „paraziții” din structurile suport de resurse umane, indivizi plătiți ca și polițist pentru atribuții de poliție inexistente și care încalcă flagrant Legea. Totodată, falșii polițiști să fie destituiți/transformați în f.p./p.c. întrucât nu îndeplinesc atribuții de poliție fiind aceștia o povară imensă pentru Bugetul de Stat și un impediment în realizarea misiunilor polițiștilor din stradă. Mai exact, România a fost mereu criticată de Europa pentru „numărul prea mare de polițiști” fiindcă, în toate raportările trimise de statul Român către C.E. se „băgau la grămadă” falșii polițiști din suport cu polițiștii din stradă. Așadar, România are cei mai mulți polițiști… teoretic. Polițiști care nu se văd aproape deloc pe stradă fiindcă cei mai mulți „dorm cu degetul în nas” prin birouri.

Acești falși polițiști și-au făcut propria Lege: echivalarea „funcțiilor de polițist” (alea secrete de stat unde, cu o paranteză, ești: polițist-președintele României, polițist-Primul Ministru; polițist-femeie de serviciu; polițist-medic ș.a.m.d.) cu atribuțiile din COR, adică: polițist-resurse umane se echivalează cu inspector de resurse umane ș.a.m.d. pentru ca, bieții „polițiști” ce se pensionează la 45 de ani pentru „activități deosebite de poliție” în birou (dormitul pe tastatură și înscrisuri; orgii la cârciuma „secretă” a MAI-ului Excelsior etc.) trebuie să aibe continuitate odată cu ieșirea la pensie. Adică, să mai „sugă” un salariu (de la altă instituție, societate comercială făcând exact aceleași activități „de poliție”) pe lângă pensia de polițist pe care a furat-o de la Statul Român.

Dar, ce ne zice nouă cu atâta năduf dl. „no name” Ivănescu, cităm: „Prin urmare, exercitarea atributiilor posturilor din structurile suport de către persoane care au statutul de politist contribuie la realizarea actului decizional sau constituie suport pentru indeplinirea misiunilor specifice Ministerului Afacerilor Interne. In aceste conditii, solicitarea dumneavoastră privind „desfiintarea tuturor structurilor de resurse umane din Ministerul Afacerilor Internesi destituirea falsilor politisti” nu este sustinut de argumente care sä fundamenteze un eventual demers in sensul propus.”

Păi, ne-ați arătat din plin cât de specialiști sunt acești falși polițiști, d-le Ivănescu: încălcarea deciziilor CCR-ului prin modificarea OMAI nr.S/214/2011 pentru a-i menține în funcții pe șefi (pilele); concursuri trucate și împuterniciri în fucnții cheie pentru incompetenții cu pile și relații; multitudinea de posturi vacante din structurile operative ale Poliției; furtul banului din salariile polițiștilor prin uzitarea coeficienților de ierarhizare din OG nr.38/2003 (în prezent abrogată); neplata orelor suplimentare și lipsa timpului liber ce trebuia acordat polițiștilor pentru munca suplimentară – a se vedea că îi furați pe angajații M.A.I. prin ordinul vostru secret de serviciu S/108/2011 prin care îi obligați pe oameni să muncească suplimentar (treimi, permanențe etc.) fără ca aceștia să fie remunerați/recompensați cu timp liber corespunzător…  că, deh, „nu sunt oameni suficienți”; că îi furați pe polițiști prin obligarea acestora să achiziționeze: rechizite, hârtie, toner, agende profesionale etc. din bani proprii fiindcă falșii polițiști din Aparatul central al M.A.I.-ul sunt mult prea incompetenți și lași să solicite banii necesari achiziționării acestora respectiv să atragă donații și sponsorizări. Să mai continui, „scut” al ministresei Dan (oare nu i-o fi rușine blondei cocoțate la vârful MAI să ocupe scaunul de ministru și să se ascundă în spatele unuia ca Ivănescu)?

„Vă mulțumim” că, continuați să ne furați „polițiștilor” din Aparatul central al M.A.I.!

„Vă mulțumim” că ați rămas aceeași instituție comunistă în care „NU” este legea iar problemele sunt pasate următorilor incompetenți și inculți ce vor veni să ocupe scaunele „polițiștilior”pensionați la… 45 de ani fiindcă „și-au pierdut tinerețea în biroruile neoxigenate din Aparatul central al M.A.I.” scobindu-se în nas și apoi curățind degetul cu gura! (Alexandru Firicel – șef Departament Investigații Ziarul Incisiv de Prahova).

Mulţumim partenerului nostru media, ziarul Incisiv de Prahova!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *