EXCLUSIV/COD ROSU/CARACTITA DIN PRAHOVA PE BANI PUBLICI SI INTERESUL ECONOMIC AL CONSILIERULUI PRIMARULUI ADRIAN DOBRE, CELEBRUL “PROFESORAS” PRUNA EUGEN (FOST OFITER SRI)

Din ce în ce mai multe voci din Primăria Ploieşti susţin că adevăratul primar al Ploieştiului nu este Adrian Dobre, cel ales cu aproximativ 20.000 de voturi în urmă cu doi ani, ci Eugen Prună, consilierul personal al edilului, ofiter SRI in rezerva. Prună dă ordine şi nu respectă nicio ierarhie, comportându-se ca şi când Primăria este firma lui personala, dezvaluiau ziare de prestigiu din judetul Prahova (Incomod, Republika News, Jurnalul Prahovean, Fapt Divers, PH-online si Comisarul de Prahova).

Initial, in redactia Incisiv de Prahova a fost o stare de stupefactie, dupa cateva ore de ras…Nu ne venea sa credem ca, un pseudo-proferas si/sau un ofiter mediocru din DJI Prahova (SRI Prahova) ar putea ajunge la un asemenea nivel.

Acum cca 3-4 saptamani de zile ne-a atras atentia disperarea primarului arogant, Adrian Dobre. Acesta a solicitat bodyguardului sau, Adrian Vaida – director “interimar” al Politiei Locale Ploiesti sa intervina urgent, in urma unor reclamatii ale cetatenilor urbei privind praful ridicat de o firma care asfalta pe langa BCR.

Ca a fost disperare ne-am dat seama deoarece, incompetentul sef interimar al Politiei Locale Ploiesti a trimis mai multe servicii pe aceasta sesizare, fara nici un rezultat.

Ne-am intrebat ce se ascunde in spatele acestei disperari vadite, care este interesul economic al primarului PNL, arogantul Adrian Dobre?

Pornind de la aceasta disperare Departamentul de Investigatii al ziarului Incisiv de Prahova a descoperit caracatita PNL si interesul financiar/economic al consilierului Eugen Pruna in Prahova si in Municipiul Ploiesti (unde, conform confratilor este adevaratul primar).

Culmea tupeului, Eugen Pruna (informatorul de “casa” al procurorului Negulescu Mircea) a fost dat jos din functie si ejectat din SRI tocmai datorita acestei “caractite”. Se pare ca, dupa ejectarea din SRI (cu pensie ca asa este la moda mai nou), pseudo-profesorasul Eugen Pruna nu si-a putut schimba obiceiurile.

Astfel, primariile Ploiesti, Campina, Azuga, Breaza, primariile comunelor Poiana Campina, Brebu si Scorteni au inceiat contracte cu firmele SC Delta ACM SRL Bucuresti, SC Delta ACM 93 SRL Bucuresti, SC Ravedia Construct SRL Breaza, SC ELLTA SRL Breaza de Sus si SC Cover Electric SRL.

Se pare ca in Ploiesti, primarul Adrian Dobre nu a avut curajul sa semneze contracte direct cu firmele SC Ravedia Construct SRL Breaza, SC ELLTA SRL Breaza de Sus si SC Cover Electric SRL, unele din acestea obtinand lucrari subcontractate de la Delta ACM.

Ce importanta au aceste firme?

SC Ravedia Construct SRL Breaza si SC ELLTA SRL Breaza de Sus sunt administrate si/sau coordonate de Pruna Veronel, fratele celebrului psudo-ofiter SRI, Eugen Pruna- actualul consilier al primarului arogant PNL, Adrian Dobre. Referitor la firma SC Cover Electric SRL putem preciza ca aceasta este coordonata de PRUNA ELENA, cumnata psudo-profesorasului Eugen Pruna, fost ofiter SRI si actualul consilier al primarului arogant, Adrian Dobre.

Dupa cum dezvaluiam mai sus, primarul arogant Adrian Dobre NU a avut curaj sa semneze contracte (speram ca nu, pana la primirea raspunsului oficial) cu firmele din “familia” IMPERIULUI col ® Pruna Eugen dar, acestea au semnat contracte cu scoli si/sau licee din Ploiesti, chiar si cu scoala copilului sau. Doar nu degeaba Pruna Nicoleta, sotia celebrului consilier este director pe la o scoala din Ploiesti. Acest taranus care conduce Ploiestiul detine impreuna cu fratele sau prin Aricesti o turma de oi, probabil ca de aici are de dat “Mielul” (de Paste) sefului sau.

Cine sunt primarii care au semnat cu aceste firme si din ce partide fac parte?

  1. Campina -Horia Tiseanu, de la PNL

Reamintim ca, primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, de la PNL, a fost trimis în judecată de DNA Ploieşti pentru abuz în serviciu, trafic de influenţă şi instigare la delapidare în formă continuată, o parte dintre acuzaţii vizând cumpărarea nelegală a unui autoturism cu dotări de lux care a fost folosit personal şi exclusiv de acesta.
Potrivit unui comunicat al DNA, în acelaşi dosar au fost deferiţi justiţiei Gheorghe Ecatrinescu, data faptei director economic în cadrul Primăriei Câmpina, pentru abuz în serviciu, Carmen Gheorghe, la data faptei director executiv în cadrul Poliţiei Locale Câmpina, pentru complicitate la abuz în serviciu, şi Costin-Octavian Micu, reprezentant legal al unei societăţi comerciale, pentru complicitate la abuz în serviciu.

Poate acum gasim si o explicatie logica: de ce Carmen Gheorghe nu a fost suspendata de primarul Adrian Dobre din functia de director general al Politiei Locale Ploiesti si este mentinuta ilegal     intr-un concediu medical de peste 10 luni de zile, chiar daca a fost trimisa in judecata, inca din 04.12.2017, pentru fapte de coruptie.

 

  1. Oras Azuga – Partidul National Liberal – Barbu Ciprian-George

“Dragi azugeni, Sfintele sărbători de Pasti au un efect pozitiv pentru fiecare om.Acest efect pozitiv se manifesta diferit de la om la om.  De exemplu, asupra contracandidatului meu George Barbu a avut următoarele consecințe: Si-a facut un ziar si printre multe, multe aberații a glăsuit următoarele:

Ca este cinstit,  onest, demn, nu suporta minciuna, este foarte harnic,etc. A mai scris ca vrea sa salveze Azuga si ca Azuga are nevoie de un nou început. Sincer, nu știu dacă s-a trezit din acest vis, dar eu ii spun ca el nu este nici harnic, nici cinstit, nici onest, este si un foarte mare mincinos si intr-adevăr Azuga ar fii pe deplin salvata dacă oameni ca George Barbu, Razvan Banica ,Mircea Roșca,etc. nu ar mai avea nimic de-a face cu aceasta administrație. Georgica draga,in anul 2006 ai luat doua terenuri(800 m) si ai încercat sa construiești ceva.Nu ai reușit sa faci nimic, nici nu le-ai plătit si ai si datorie cca 4,5 miliarde lei vechi la primărie de 7 ani si nu ai plătit niciun leu.In 2011 ai încercat cu ceva mai mic. Ai luat 31 m sa iti faci un garaj.Ai plătit 67 lei in 2015 si nu ai reușit sa faci nici măcar un garaj. Georgica draga, cum crezi tu ca poți sa dezvolți un oras, cand tu la 40 de ani nu ai reușit sa ai un acoperiș deasupra capului al tău, ai facut doua firme care împreuna au datorii de aproape 10 miliarde de lei, te-ai mai si împrumutat la alții ex:25.000 €,respectiv 2.000€ in anul 2012) si le-ai trecut in declarația de avere abia in 2016. Deci, de 6-7 luni nu ai serviciu, nu ai niciun venit, nu ai niciun gram de avere. Din ce trăiești George? Cum o sa iti plătești datoriile? De exemplu, dacă iti plăteai datoriile la primărie, reușeam sa asfaltam si Valea Azugii. Revin cu întrebarea: Chiar nu ai reușit sa construiești un garaj in viața ta si nici măcar sa plătești prețul concesiunii la 31 m? Sa judece azugenii aceasta stare de fapt.Voi reveni cu detalii asupra continutului din interviul din ziar.

PS: Tot timpul mi-a plăcut sa apreciez corectitudinea unui om, chiar dacă mi-a fost adversar la un moment dat.In momentul in care Adrian Purcaru a aflat ca George Barbu i-a folosit numele in ziar a luat atitudine si s-a dezis de acest lucru. Bravo Adrian! Pentru cei care ma contesta si le stau in gât,in aceasta seara sau cel târziu mâine, le voi demonstra de ce Azuga nu este la nivelul Bușteniului sau a altor stațiuni montane.Totodata, mâine îmi voi prezenta si bilanțul la ceea ce am realizat in 4 ani. Sa ii văd atunci ce mai au de zis. Dragii mei azugeni care ați avut si aveți in continuare încredere in mine,după ce voi prezenta cele doua situații,respectiv bilanțul activității mele si in paralel bilanțul activității celorlalți,o sa constatați ca nu v-ați înșelat nici o secunda ca ați avut încredere in ceea ce fac.

O seara buna! a spus Constantin Samson pe pagina sa de socializare.

Avem si noi o intrebare? Dupa ce a castigat primaria in numele PNL, la cca 2 ani de zile a reusit sa isi plateasca datoriile mentionate cu acte de fostul primar? Intrebam pentru un prieten!

  1. Primarul comunei prahovene Brebu, Adrian Ungureanu (PNL), a fost într-o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, împreună cu alţi reprezentanţi ai administraţiei locale, pe bani publici, deşi iniţial anunţase că nu va merge.
  2. Scorţeni – Mihai Neacşu, PNL, un nou mandat de primar.

Circ electoral: 300 de elevi dintr-o comună din Prahova, duşi la circ de candidatul PDL la Primărie, titrau cei de la Vremea Noua in aprilie 2012.

“Excursie electorală pentru 300 de copii dintr-o comună prahoveană, unde în curând vor avea loc alegeri la Primărie. Elevii au fost duşi la circ, în Bucureşti, au primit o masă şi o carte cu autograful candidatului PDL. Acelaşi candidat este acuzat că în urmă cu două săptămâni a oferit sute de kilograme de peşte alegătorilor din Scorţeni.

Copiii au fost duşi la spectacolul de circ din Capitală duminică. Mai mulţi profesori au refuzat să meargă.

De la Bucureşti, copiii s-au întors cu amintiri despre circ, dar şi cu cartea Fram, Ursul Polar. Fiecare exemplar are şi un mesaj: “Să vă bucuraţi de minunata lume a lui Fram şi a prietenilor lui. Cu drag, Mihai-Mişu Neacşu.” Nimeni altul decât candidatul PDL la Primărie.

Părinţii care i-au însoţit pe elevi în excursie au primit broşuri cu Legea Educaţiei şi scrisori din partea aceluiaşi Mihai Neacşu, în care îi asigură că viitorul copiilor îl preocupă. Candidatul la primăria Scorţeni n-a putut fi contactat. I-a luat însă apărarea şeful său din PDL Prahova, Florin Anghel – excursia n-a avut nimic electoral şi totul a fost pentru binele copiilor.

La sfârşitul lunii martie, alegătorii din Scorţeni au primit plase cu peşte din partea lui Mihai Neacşu. Şi atunci, şefii de partid l-au apărat, motivând că a fost vorba de pomană oferită la sfinţirea unei troiţe”.

5. Candidatul PNL, Alin Moldoveanu, a câștigat fără drept de apel încă un mandat de primar al comunei Poiana Câmpina. Milionarul din Poiana Câmpina care știe de unii procurori DNA că iau șpagă dezvaluia cunoscutul jurnalist, Catalin Stavri, pe blogul sau personal (Catalin Stavri) in 26 octombrie, 2017:

“Doar dragostea de semeni, dăruirea pentru binele oamenilor și mărinimia provenind dintr-o inimă mare poate face un milionar în euro să se dedice binelui comunității în loc s-o ardă prin cluburi de fițe și țări străine. Avem un astfel de mare  caracter și în Prahova. În Poiana Câmpina mai exact, iar numele său este Alin Ioan Moldoveanu (sursa foto: campinaph.ro), primarul din Poiana Câmpina. Acest personaj model nu putea trece neobservat în lumea politică, drept urmare a fost uns în funcția de secretar general al PNL Prahova.
Din capul locului vă spun că milionul de euro provine din muncă cinstită, transformată în două terenuri, ulterior vândute și trecute în declarația de avere. Aproape 900.000 de euro valorau cele două terenuri, iar până la un milion (chiar peste) tablouri precum și alte terenuri și case de locuit.
Precum vedeți, omul era și foarte modest, umbla cu un Opel Corsa model 2007.
Pentru că de la astfel de oameni avem ce învăța, am aprofundat declarațiile de avere postate pe siteul primăriei fix după ce am trimis o solicitare în acest sens (dar de ce să mai detaliem? ce mai înseamnă o mică golănie, între noi, bagabonții?). Am observat că după ce modelul de gospodar milionar a vândut terenurile, în anul următor nu apar banii pe nicăieri. Ce-i drept apare un apartament de 42 metri pătrați, dar dă-l naibii că n-o fi 900.000 de euroi. Desigur, există și alte explicații, gen banu’ la sacoșă sau vreun contract care prevede plata în rate. Mai mult, întâiul gospodar al comunei se mai pricopsește în 2015 și cu două datorii, 38 mii respectiv 44 mii. Tot euroi.
Un an mai târziu, altă datorie… 75 mii, de data asta lei.

Banii ăia din terenuri tot nu apar. Iar pe 2017 dispare un teren și apare altul, iar lămuririle probabil vor veni în 2018. (LINK DECLARAȚII DE AVERE)

Și asta nu e tot. Domn primar are și ceva informații bombă pe care sper să le împărtășească publicului larg cât de curând. I-am dat și un mesaj în acest sens dar momentan nu a răspuns. Și ca să înțelegeți despre ce este vorba o să vă explic în câteva rânduri. Când a fost scandalul la PNL Prahova cu tinerii radiați, colega mea Mihaela Iordache a sunat mai multe persoane din conducerea PNL Ploiești și Prahova, pentru a obține puncte de vedere. Adrian Dobre n-a răspuns dar a răspuns Nae Alexandri și ulterior și Roberta Anastase. Alin Moldoveanu n-a răspuns dar cu un tupeu de țărănoi de zici că are dublă personalitate a sunat-o după două zile pe colega mea și a luat-o tare cu texte de genul: ”nu vă interesează și alte scandaluri? Cu un deputat care dă șpăgi la ziariști și procurori DNA care iau mită? Sau ziariști care iau taxă de protecție”. Menționa domnul primar și că este sunat de presa națională care este interesată de acest subiect. Despre subiectul cu PNL nu a spus nimic. Așa că după ce am aflat de la colega mea detaliile astea i-am dat următorul mesaj lui Alin Moldoveanu. De pe 12 octombrie nu mi-a răspuns, dar eu încă aștept detaliile cu maaaaaaaare interes. O seară bună”!

  1. PSD, Gheorghe Richea – Breaza

Dupa cum observam, firmele familiei Pruna obtin contracte de la primari PNL, sa fie oare o simpla coincidenta? Noi nu credem!

Singura pata de culoare in aceasta caracatita este primarul PSD, Gheorghe Richea din Breaza. Dar, nici aceasta pata de culoare nu ne mira deoarece in Breaza locuieste chiar consilierul lui Adrian Dobre.

Dupa raspunsurile pe care le vom primi la solicitarile noastre oficiale si cu datele pe care le mai detinem vom sesiza organele de cercetare penala cu privire la aceasta caracatita. Vom reveni cu dezvaluiri senzationale. (Redactia Incisiv de Prahova).

N.R. – Poate fostii colegi din Sectorul “A” – SRI Prahova ai pseudo-profesorasului col ® Pruna Eugen isi vor face datoria pentru care sunt platiti, vor verifica si vor sesiza si ei organele de cercetare penala.

Sursa:INCISIV DE PRAHOVA, Multumim partenerilor media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *