EXCLUSIV/Nu se fac demersuri pentru arestarea si judecarea tradatorilor de neam si tara care au incheiat protocoale secrete

Cele mai bune dovezi ca nimeni nu doreste sa faca ceva bun pentru tara asta rezida din:
1. Alianta PSD+ ALDE doarme frumos in parlament, nemodificand nicio lege in spiritul celor cerute de CCR sau de stoparea abuzurilor autoritatilor.
Programul de guvernare este aidoma tuturor celor anterioare – marcat de „vom face, dar nu ne-au lasat astia din opozitie si ….ambasadele straine”.
Nu fac demersuri pentru suspendarea presedintelui care incalca hotarari definitive si decizii ale CCR, pentru ca situatia le convine, in ciuda aparentelor, mai ales liderilor.
Nu fac demersuri pentru arestarea si judecarea tradatorilor de neam si tara care au incheiat protocoale secrete care ne-au intors, din punct de vedere legislativ, in secolul XVII – sub Ludovic Soare (alias Coldea, Kovesi, Maior – Statul sunt EU; Noi suntem DNA, etc.).
2. PNL, ca partid majoritar al opozitiei, se da interesat de drepturile romanului, dar nu are nimic constructiv depus ca amendamente la legi. opozitia lor este sublima, dar ridicola si lipseste cu desavarsire.
Din contra, se tine de plangeri penale si iesiri publice de doi bani.
3. Klaus nu stie cine e poporul lui, guvernul lui, tara lui, dar cunoaste la nivel de detaliu:
– ca este nemultumit de o hotarare definitiva prin care a pierdut niste case, nu recunoaste faptul ca acea hotarare e definitiva, iar acest lucru se intampla la inceput de mandat (o sa discut cu avocatii mei cum sa atac aceasta hotarare care ma nemultumeste!!!) – primul semnal ca da „mure” la judecatori.
– a iesit in mijlocul demonstrantilor in geaca rosie, pentru a fi vizibil pentru SPP, cu scopul de a incita masele, lucru inacceptabil in orice stat civilizat.
– se tine scai de rolul „asumat” de decident, cel putin pe revocarea lui Kovesi, in conditiile in care nu are niciun rol, asa cum arata CCR, indiferent ca ne convine sau nu decizia curtii.
– e singurul care are voie sa santajeze un judecator CCR si isi distruge si putinii oameni pe care ii avea in jur.
4. USR, nu exista decat pentru #rezist.
5. PMP a inceput bine si va disparea la fel de bine, pentru ca, nu-i asa, Basescu are o varsta si nu mai are motivatie, rolul de bunic probabil ca il copleseste.
Fostul presedinte a devenit usor, usor, locomotiva cu aburi din muzeul CFR – functionala, scoasa din cand in cand la parada, dar fara puterea de a mai trage dupa ea trenul regal.
6. Intelectualii tarii sunt cei mai lasi dintre cetateni – calculandu-si riscurile, prefera sa se ascunda in pozitii bine platite si sa refuze obligatia de a fi si patrioti.
7. Poporul ar vrea, dar e satul de hotii de la putere (28 de ani post revolutie, multi altii inainte, desi furaciunea atunci avea limite binecunoscute si asumate de intreaga societate) si nu poate sa se autoguverneze (conduca).
Poporul mai are nevoie de ceva, dar acel ceva nu se vede – un lider. Liderul se naste, exista mereu, dar nu are bani. Banii sai ar proveni din interesele sponsorilor, de aceea vedem miscari asa zise ONG-iste care tind sa devina partide (USR e un exemplu).
De aceea ne invartim in cerc, nu gasim solutii la problemele majore, de cele minore nici nu mai e cazul sa amintesc si nici nu vom avea scapare din autodistrugerea pe care ne-o asumam si impunem, mai ales ca, nu-i asa, intotdeauna ne-a placut proverbul cu „capra vecinului”…
Pana luni urez tuturor pritenilor liniste in familii si detasare de problemele create de cretinii care ne conduc spre dezastru.
P. S. Rascoalele si revolutiile in RO-mania au fost doar provocate cu sprijin strain. Asa spun arhivele serviciilor statului, precizeaza pe pagina sa de socializare MR SRI® Florea Daniel. (Irinel I.).

Sursa:INCISIV DE PRAHOVA, Multumim partenerilor media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *