EXCLUSIV/PROCURORUL LUCIAN ONEA DE LA DNA-ST PLOIESTI “VINDE” INFORMATII DINTR-UN DOSAR IN CARE ESTE DELEGAT

Tudorel Toader s-a dat la sefa DNA, dar nu misca in fata lui Onea

Pe data de 21 mai lui Lucian Onea i se aducea la cunostinta, in urma convocarii sale la sediul Parchetului General ca este urmarit penal in dosarul deschis in urma plangerii depuse de Vlad Cosma, ocazie cu care i s-au prezentat si acuzatiile oficiale care i se aduc din partea procurorilor. Iar chiar in cursul aceleiasi zile Lucian Onea demisiona din functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie – Structura Teritoriala Ploiesti. Culmea este ca in chiar cererea de eliberare a sa din functie, Onea recunostea ca este urmarit penal pentru acuzatia de ”participatie improprie la complicitate la infractiunea de inducere in eroare a organelor judiciare in dosarul aflat pe rolul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.”

Este acuzat oficial ca in incercarea de a-i ”infunda” pe suspecti, procurorul Onea a participat la masluirea probelor prezentate judecatorilor la care au ajuns respectivele dosare! Iar cu toate ca a trecut peste o luna si jumatate de atunci si tinand cont de gravitatea fara precedent a acuzatiilor aduse lui Lucian Onea intr-o ancheta penala demarata impotriva unui magistrat roman de catre procurorii Parchetului General, ”Lucica” nu doar ca se prezinta in fiecare dimineata la serviciu, dar, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, procurorul ploiestean se apuca iar de prostii deoarece  in toata aceasta perioada nu a fost deranjat de nimeni si de nimic si in plus a scapat si de birocratia pe care trebuia sa o rezolve ca sef de unitate.

Iata ca, din “piata” ne vin informatii carora le dam crezare datorita datelor pe care le detinem.

Astfel, “LUCICA”, paraditorul de la unitatea de elita a lui Kovesi vinde informatii despre actele unui dosar penal unde este delegate si in care a facut mai multe drumuri in Franta.

Este vorba despre un dosar in care Anastasescu Mihai, um om de afaceri din Campina (despre care presa scria acum ceva timp ca ar fi ofiter acoperit al SIE) care ar fi cumparat o proprietate de peste 27 miliane Euro in Franta, cu bani “voalati” din circuitul legal al firmelor sale.

Astfel, avertizam public organele de cercetare penala ca, Anastasescu Mihai cunoaste la ora actuala dosarul mai bine ca anchetatorii, datorita “serviciului” efectuat de prietenul sau, Onea Lucian delegat in acest dosar. Poate cei de la DIICOT vor “ciuli urechile” mai ales ca “LUCICA” ar fi incalcat jurisdictia acestei institutii, special pentru dosarul in cauza.

Sursa:INCISIV DE PRAHOVA, Multumim partenerilor media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *