EXCVLUSIV/A FOST ACTIVAT CAMPUL TACTIC DIN JUSTITIE PENTRU MUSAMALIZAREA DOSARULUI PENAL AL COLONELULUI S.R.I., DEATCU SILVIU

Este regretabil că în statul român (atât de mult clamat de politicieni ca fiind „stat de drept”) crimele, ilegalitățile și abuzurile unor „agenți puternici” nu sunt doar menținute ascunse ci chiar protejate de decidenți.

La data de 19 decembrie 2017 ziarul Incisiv de Prahova a fost prima publicație națională care a adus la cunoștința opiniei publice evenimentul tragic provocat de colonelul SRI Deatcu Silviu (șeful Direcției Județene de Informații Prahova) în care o tânără în vârstă de 35 de ani a fost spulberată în noaptea zilei de 18 decembrie 2017, pe trecerea de pietoni din localitatea Tâncăbești, jud.Ilfov. Ulterior, presa națională a „urlat” în aceeasi zi, apoi s-a așternut o liniște mormântală… până azi, 13 august 2018 când, din informațiile noastre certe, verificate, au fost aflate motivele „tăcerii instituțiilor abilitate”.

La data producerii accidentului, polițiștii rutieri au declarat că șeful DSIJ Prahova, colonelul Deatcu Silviu (conducătorul autoturismului aflat în proprietatea Serviciului Român de Informații) avea o alcoolemie de 0,43 la mie in aerul expirat.

La cererea presei, purtatorul de cuvint al SRI, Ovidiu Marincea, a confirmat: ”In seara asta a avut loc un accident rutier soldat cu o victima, in care a fost implicat un cadru SRI. In speta s-a deschis dosar penal. Politia si Parchetul ancheteaza cazul, nu putem sa comentam sau sa furnizam alte detalii despre acest incident fiind o ancheta in curs”. Ulterior, purtătorul de cuvant al IPJ Ilfov, a confirmat faptul că, cităm,: angajatul SRI avea o alcoolemie de de 0,43 ml/l alcool pur in aerul expirat, fiind cercetat in stare de libertate pentru ucidere din culpa si conducere sub influenta bauturilor alcolice. A doua zi, seful SRI Prahova a demisionat, dar numai din functie, el raminind in continuare colonel al serviciului, la dispozitie, cu salariul platit din bani publici.

Cine este colonelul Deatcu Silviu, fostul șef al DJI Prahova?

Colonelul Deatcu Silviu a fost șeful unui Sector al  Diecției „A – Apărarea Constituției” din cadrul Serviciului Român de Informații. Această „Direcție” este specializată în „controlul informativ” asupra magistraților (procurori și judecători), experților judiciari dar și aupra reprezentanților presei (jurnaliștilor), iar șeful  de Sector al uneia din acestei structuri era colonelul Deatcu Silviu. Așadar, colonelul Deatcu „îi avea la mână” pe: procurori. judecători, experții judiciari dar și pe jurnaliștii „care greșeau” și pe care „îi ierta”.

În premieră absolută, ziarul Incisiv de Prahova vă dezvăluie numele ofițerului S.R.I. care din cadrul Direcției „A”-Apărarea Constituției a S.R.Ideține puterea asupra presei și a jurnaliștilor din România: locotenent colonel Iliescu Cosmin (fostul subordonat al colonelului Deatcu Silviu). In curand va vom devoala sursele (agenti de influenta, agenti si/sau ofiteri acoperiti) aflate in legatura lt.col Iliescu Cosmin, dezvaluiri care vor produce un adevarat cutremur „statului paralel”!

Ce s-a întâmplat cu dosarul accidentului de la Tâncăbești în care colonelul Deatcu Silviu a fost implicat?

       Inițial, dosarul cauzei s-a aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Teritorial București dosar care, ulterior, într-un interval de 24 de ore, a fost preluat, fără temei legal, de Parchetul Militar de pe Lângă Curtea Militară de Apel Bucuresti și repartizat procurorului militar Museanu Marius. Procurorul șef care coordonează activitatea procurorului Museanu este generalul Nicolau Adrian, vechi prieten cu generalul Dumbravă Dumitru secretarul general al Serviciului Român de Informații (prieteni de șpriț și concedii).

Mai mult, in tot Parchetul Militar al Curtii de Apel Bucuresti este de notorietate faptul ca, Generalul Nicolau urmează să se „angajeze” în Serviciul Român de Informații după ce va obține pensia de magistrat: pensie de magistrat și salariu oferit de Serviciul Român de Informații.

Dosarul penal al col Deatcu Silviu trebuie „omorat” pe doua paliere!

Polițiștii rutieri constatatori dar și cei care intrumentau dosarul evenimentului tragic provocat de colonelul S.R.I. Deatcu Silviu au primit intimidări pe filiera : „S.R.I. – șefi ierarhici M.A.I.” pentru deturnarea adevărului în favoarea colonelului Deatcu după modelul „întotdeauna, mortul este vinovat”. Astfel, polițiștii rutieri au „obligația” să „refacă” dosarul cauzei pentru a-l proteja pe colonelul Deatcu Silviu: mutarea trecerii de pietoni, influențarea martorilor și a declarațiilor acestora, a probelor (astfel ca evenimentul sa nu mai figureze ca fiind produs din vina colonelului Deatcu ci din vina victimei care „traversa neregulamentar”) iar probele (cioburi, lichidul din radiator etc. aflate chiar pe trecerea de pietoni la sosirea organelor de poliție, privind alcoolemia) urmau să fie și acestea distruse și înlocuite cu altele care să nu îl inculpe pe vinovat. Cu ajutorul expertului urma să se stabilească „locul accidentului” și alcoolemia sub 0,40mg/l alcool pur în aerul expirat pentru a i se stabili colonelului Deatcu Silviu doar „o faptă contravențională”.

Precizam ca, în cadrul unor discuții amicale, magistratul militar Museanu Marius s-a antepronunțat în cauza colonelului S.R.I. Deatcu Silviu susținând magistratul militar că: „Silviu Deatcu este un băiat bun, care nu bea” (discutii purtate intr-o alta ancheta unde magistratul a fost tras de „limba” ca un profan”, pe romaneste EXPLOATAT IN ORB, IN LIMBAJUL SERVICIILOR SECRETE).

Vom reveni, în curând, cu noi probe și dezvăluiri. (Ec Adrian Radu).

N.R- Incisiv de Prahova a sesizat CSM, Comisia de Control Parlamentar al SRI, SRI, Ministrul Justitiei si alti factori cu putere de decizie in stat.

Sursa:INCISIV DE PRAHOVA, Multumim partenerilor media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *