Internata cu forta pentru a alimenta propaganda PSD? Noi fotografii cu jandarmerita Stefania arata ca NU a fost in pericol sa moara sau sa ramana paralizata

Fotograful Catalin Georgescu prezinta imagini cu jandarmerita „Stefania” la scurt timp dupa ce a fost supusa agresiunilor comise de huligani. Ea era in picioare, alaturi de colegii ei, si parea sa nu fie atat de afectata dupa cum au prezentat apoi televiziunile PSD si Jandarmeria.

„23:07, la un minut dupa ce perechea de jandarmi pierduti si batuti in multime a fost escortata de catre un scut uman protestatar catre colegi, o femeie jandarm este vazuta cum merge pe propriile picioare. E aceeasi persoana? Se impotriveste colegilor? De ce? Nu stiu”, a scris Catalin Georgescu, prezentand imagini cu celebra jandarmerita.

Televiziunile de propaganda ale PSD si Jandarmeria au declansat o uriasa campanie de imagine, folosindu-se de tehnici de manipulare emotionala, pentru a influenta opinia publica. Antena 3 a afirmat ca este pe moarte, in timp ce reprezentantii Jandarmeriei declarau ca „ar putea ramane paralizata pe viata”.

Marius Militaru, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane: “Cea mai dificila interventie a fost sa explicam parintilor colegei noastre ca fata lor s-ar putea sa ramana paralizata pe viata”.

Si Carmen Dan s-a alaturat efortului propagandistic menit sa compromita intreaga manifestatie. Ea a chemat presa la Spitalul Floreasca dupa care a furnizat imagini postului Antena 3 in care o imbratisa pe jandarmerita.

„Motivul pentru care sunt aici este ca mi-am dorit sa discut cu cei trei colegi, cu Stefania, Cristi si Marius. Bineinteles ca am tinut legatura cu medicii care i-au tratat. Stim care este situatia sanatatii lor, vestile sunt imbucuratoare. Baietii vor fi externati maine, Stefania este are foarte multe contuzii, traumatisme, dar starea ei este buna. A vorbit dimineata si cu un psiholog si ma bucur ca a facut asta. Ce am identificat la toti trei este sentimentul datoriei indeplinite”, a declarat ministrul Carmen Dan, sambata, la Spitalul Floreasca din Capitala.

Ionel Corbu, procuror la Parchetul Militar, a anunta luni ca a inceout urmarirea penala si in cazul agresarii jandarmeritei, pentru neglijenta in serviciu.

„Initial s-a inceput urmarirea penala pentru purtare abuziva, abuz in serviciu si urmeaza a fi extinse si pentru neglijenta in serviciu, dat fiind faptul cei doi militari jandarmi au fost izolati de catre colegii lor”, a declarat Corbu.

Sursa: www.aktual24.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *