Execuţie rapidă în Guvernul Orban: Secretarul de stat prins băut la volan va fi demis (surse)

Valeriu Lupu, membru PMP, urmează să-şi piardă funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor, după ce vineri a fost prins la Timişoara conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, precizează surse politice pentru STIRIPESURSE.RO.

Lupu a fost implicat într-un accident de circulație, vineri, pe o stradă din Timișoara. Pentru că a refuzat să fie testat cu alcooltestul de polițiști se va alege cu dosar penal.

Potrivit surselor citate de tion.ro, Valeriu Lupu a lovit o mașină parcată pe strada Behela din Timișoara. Martorii au sunat la Poliție pentru că aveau impresia că secretarul de stat conducea beat. La sosirea polițiștilor, Lupu a refuzat să fie testat cu alcooltestul și, de asemenea, la spital a refuzat prelevarea de probe biologice. Conform legii, polițiștii îi vor întocmi dosar penal.

Timișoreanul Valeriu Lupu este un personaj controversat. În 1995, când era director al Banat Air, un avion al companiei s-a prăbușit la scurt timp de la decolarea de pe aeroportul din Verona. Accidentul s-a soldat cu 48 de morți, iar rudele victimelor l-au acuzat pe Lupu că avionul s-ar fi prăbușit din cauză că acesta nu a aprobat degivrarea avionului înainte de decolare, pentru a economisi bani.

sursa:stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *