Fata din Pitești, răpită de pe stradă, a fost găsită

Adolescenta de 17 ani din Piteşti, despre care existau indicii că a fost răpită de pe stradă, a fost găsită de poliţişti, vineri, în judeţul Vâlcea.

„Fata a fost identificată, în colaborare cu poliţiştii din cadrul IPJ Vâlcea. O echipă de la Biroul de Investigaţii Criminale Piteşti s-a deplasat în judeţul Vâlcea pentru a o prelua, în vederea continuării cercetărilor”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Adolescenta, care a fost văzută ultima dată în timp ce era urcată cu forţa într-un autoturism, fusese dată, joi, în urmărire naţională.

„În seara zilei de 6 mai, în jurul orei 19,00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi de tatăl minorei despre faptul că fiica sa, în timp ce se afla pe o stradă din Piteşti, a fost abordată de trei bărbaţi, care ar fi urcat-o, cu forţa, într-un autoturism care ulterior ar fi plecat într-o direcţie necunoscută”, se preciza într-un comunicat al IPJ Argeş.

Poliţiştii au demarat imediat căutările, fiind declanşat mecanismul naţional de alertă în cazul răpirii unui copil.

În acest caz fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu avizul procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Editor web: A.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *