Cristina Prună: “PNL susține birocrația”

Cristina Prună spune că PNL susține birocrația. Deputat USR este nemulțumită de decizia Guvernului Orban. “Legea USR privind simplificarea și debirocratizarea înființării unei firme a fost atacată de către Guvernul Orban la CCR.”, declară aceasta pe pagina sa de Facebook.

USR a depus un proiect de debirocratizare de înființare a noilor firme. Guvernul a atacat acest proiect. “Domnule Orban, dvs. care vă spuneți liberal, știți cumva pe ce v-ați pus semnătura? Ați reușit să citiți proiectul de lege? Nu era de ajuns că președintele Iohannis a retrimis această lege la parlament și că ea a trecut a doua oară de plenul Camerei Deputaților. Acum a ajuns guvernul Orban să aibă o grijă mare, care nu îi lasă să doarmă noaptea: își înființează românii firme mai ușor și s-au gândit să îi BLOCHEZE.”, spune nemulțumită deputata USR.

Totodată, Cristina Prună recunoaște că acesta este un atac la adresa liberalilor. “Știu, ni se va spune că criticăm guvernul PNL. Da, pentru că merită cu vârf și îndesat! Este scandalos să vrei să faci viața un coșmar unor oameni care vor să întreprindă în țara aceasta. Și apoi ne mirăm că unii dintre ei își deschid afaceri în Estonia și în Marea Britanie pe internet, în 20 de minute. Sau mai rău, că pleacă din România mâncând pământul.”, continuă aceasta.

Colegul de partid, Claudiu Năsui, îi este alături.

Claudiu Năsui are de adăugat câteva aspecte ce privesc proiectul USR. El crede că oamenii au votat cu PNL pentru că au crezut că aceștia susțin mediul de afaceri și debirocratizarea. “V-au mințit. Au făcut tot posibilul pentru a întârzia chiar și o debirocratizare minimă a mediului privat.”, declară acesta pe pagina sa de Facebook.

Năsui a prezentat articolele pe care Guvernul Orban crede că le încalcă proiectul. Printre acestea se numără: Articolul 45 “Libertatea economică”, Articolul 148 “Integrarea în Uniunea Europeană”, Articolul 135 “Economia”.

Claudiu Năsui încheie prin a menționa că PNL își folosește influența politică pentru a susține birocrația cea mai aberantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *