Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, condamnată definitiv la închisoare cu suspendare

Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, Romina, care a agresat un copil de 2 ani până i-a rupt un picior, a fost condamnată definitiv la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare, plata de daune morale şi muncă în folosul comunităţii.

 

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat sentinţa finală în cazul Rominei, fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, care a agresat un copil. Aceasta a fost condamnată la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare şi plata unor daune morale şi materiale în valoare de 20.000 de euro, scrie News.ro.

De asemenea, instanţa o obligă pe femeia în vârstă de 35 de ani să presteze muncă în folosul comunităţii şi îi interzice să exercite profesia ori meseria de educator-îngrijitor de copii sau să desfăşoare o activitate remunerată care implică supravegherea copiilor, timp de trei ani.

În prima instanţă, Romina Rotariu a fost condamnată la patru ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Anul trecut, în luna iunie, părinţii unui copil de doi ani au reclamat la Poliţie că fiul lor a fost lovit în creşă şi a ajuns acasă cu un picior rupt, fiind ulterior internat în spital trei săptămâni. Copilul a suferit şi un şoc emoţional, spuneau atunci părinţii.

Creşa, în fapt un club privat neacreditat de Ministerul Educaţiei, aparţine familiei fostului fotbalist Iosif Rotariu şi se află la Timişoara, în zona de sud a oraşului.

În apărarea sa, Romina Rotariu a spus că a suferit o criză de diabet şi că nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat.

Sursa: News.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *