FOTO DNA a publicat imaginile cu mita din găleţi şi ligheane de la Suceava

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au efectuat zeci de percheziţii pentru destructurarea unei reţele specializată în fraudarea probelor teoretice şi practice pentru obţinere a permisului de conducere. Din reţeau care vindea permis de conducere pe mii de euro ar fi făcut parte şi angajaţi ai Prefecturii Suceava.
Astfel, procurorii au descoperit aproape 1 milion de euro ascunşi în găleţi, ligheane şi chiar în pereţi. Pe lângă această sumă, oamenii legii au mai ridicat ceasuri şi bijuterii din aur, precum şi opt autoturisme de lux.
Potrivit unui comunicat al DNA, în urma efectuării a 67 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Suceava, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Neamţ şi Bacău, au fost ridicate sume de bani şi bunuri în valoare de peste un milion de euro: 1.225.000 euro; 790.000 lei; 12.000 dolari; 1.500 lire sterline; 37 ceasuri de lux; 21 brăţări; 18 lanţuri şi 4 pandantive de aur; 8 autoturisme de lux.
Situaţia este cu atât mai gravă cu cât judeţul Suceava ocupă de 5 ani primul loc pe ţară la numărul de accidente rutiere soldate cu pierderi de vieţi omeneşti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *