Grindeanu: Firea va deschide lista PSD Bucureşti pentru parlamentare

Prim vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a precizat, miercuri, că Gabriela Firea va deschide lista Organizaţiei Bucureşti la alegerile parlamentare, menţionând că liderul filialei Bacău, Dragoş Benea, a propus-o pe Firea pe lista de la Bacău, pentru a-i mulţumi pentru sprijinul în campanie.

Gabriela Firea

„Doamna Firea, din câte ştiu eu, e din Bacău. Doamna Firea, discutând azi cu Dragoş (Benea – n.r.) mi-a spus că s-a implicat mult în campania de la Bacău, a făcut filmuleţe de susţinere, le-a transmis şi aşa mai departe. Sigur că doamna Firea este preşedinte PSD Bucureşti, a şi fost anunţată de preşedintele partidului că va deschide lista la Bucureşti. Adică nuanţele… oferta, cum am văzut-o eu, era una prin care îi mulţumea implicării doamnei Firea în campania de la Bacău, nicidecum faptic să se întâmple. Doamna Firea a fost anunţată de Marcel Ciolacu, în urmă cu o zi sau două, că va deschide lista la Bucureşti şi e normal să facă acest lucru”, a precizat Grindeanu, la o conferinţă de presă, întrebat de ce liderul PSD Bacău a propus-o pe Gabriela Firea pe listele parlamentare din acest judeţ.

Întrebat dacă Marian Oprişan şi Daniel Tudorache s-ar putea regăsi pe listele parlamentare, Grindeanu a spus că propunerile pentru aceste liste sunt făcute de organizaţii.

„Ieri, azi şi mâine au loc analizele în toate judeţele ţării. Urmare a acestei analize, se creionează o anumită strategie şi o ofertă pe fiecare judeţ în parte. Cred că e normal ca cei din organizaţii să vină cu propuneri către noi, apoi se va intra pe etapa de definitivare a listelor”, a menţionat Grindeanu, scrie Agerpres.

Liderul PSD Bacău, Dragoş Benea, a anunţat, miercuri, că lista filialei PSD Bacău pentru alegerile parlamentare va fi deschisă de Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei.

„Astăzi (miercuri – n.r.), alături de colegii mei din conducerea PSD Bacău, vom avea o primă rundă de discuţii privitoare la cum va arăta lista de candidaţi la alegerile parlamentare. (…) Aş fi onorat, în calitate de preşedinte al PSD Bacău, ca echipa de parlamentari ai organizaţiei judeţene, la apropiatele alegeri generale, să fie deschisă de băcăuanca Gabriela Firea!”, a anunţat Benea pe Facebook.

El a spus că Gabriela Firea i-a sprijinit în campania pentru alegerile locale.

„Am convingerea că o parte importantă din victoria noastră împotriva dreptei unit i se datorează cu prisosinţă, cu atât mai mult cu cât în judeţul Bacău, caz singular între judeţele din ţară, PSD a fost – cu adevărat – singur împotriva tuturor. Sprijinul ferm şi prompt primit din partea Gabrielei Firea ne onorează ca organizaţie şi este o dovadă în plus că băcăuanii sunt întotdeauna uniţi, indiferent de distanţele care îi separă. Cu atât mai firesc, mi se pare, ca lista PSD Bacău pentru alegerile parlamentare să fie deschisă de o băcăuancă, ce nu a întârziat să ne dea o mână de ajutor atunci când aceasta i-a fost cerută”, a adăugat Dragoş Benea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *