Grupul de Lucru Comun al reprezentanţilor Agricultorilor (GLAC) Giurgiu-Ruse s-a reunit din nou, de această dată la Giurgiu.

Sala de şedinţe a Consiliului Judeţean a găzduit întâlnirea la care au participat cei din conducerea CJ Giurgiu, a Prefecturii Ruse, oameni de afaceri din cele două regiuni, dar şi reprezentanţi ai instituţiilor cu atribuţii în sectorul agricol.

Vicepreşedintele CJ Giurgiu Lucian Corozel a făcut prezentarea activităţii GLAC desfăşurată anul trecut şi a subliniat: „Am abordat teme diverse şi am vizitat un număr mare de obiective de interes major în agricultură din Giurgiu şi Ruse. De asemenea, am avut alături, de-a lungul anului trecut, persoane importante din domeniul agriculturii, precum Dorin Octavian- secretar de stat în Ministerul Agriculturii din România şi doctor Hrist Daskalov, preşedinte adjunct al Academiei Agricole din Sofia. Astfel, comisia noastră a mai bifat încă un an în care şi-a atins principalul scop, respectiv acela de a aduce în discuţie atât teme de interes comun, cât şi problemele cu care se confruntă agricultorii şi posibile rezolvări ale acestora. Îi mulţumim în mod deosebit pentru tot sprijinul acordat doamnei Lili Ganceva preşedintele Euroregiunii Danubius Giurgiu-Ruse”.

În cadrul şedinţei, preşedinţia GLAC a fost preluată de către subprefectul de Ruse, Svilen Ivanov. De asemenea, au avut loc discuţii libere cu tema: Modalităţi de cooperare între autorităţi, în cazul exportului ilegal de animale vii sau pericol de epidemie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *