Horoscopul Săptămânii Viitoare 7-13 Octombrie 2019 – Zile bune să se-adune!

Berbec:

Probabil ca indatoririle zilnice incep sa vi se para cam obositoare sau sa va nemultumeasca. Atmosfera la serviciu ar putea deveni apasatoare, sunt chestiuni care va creaza o stare de neliniste, care se cer clarificate, dar e posibil sa nu depinda de voi ce poate aduce viitorul.

Ar trebui sa va inarmati cu calm si rabdare si sa va ascultati intuitia, care acum ar putea functiona foarte bine. Incercati sa nu dati frau liber nervilor in discutiile cu cei de langa voi, pentru ca pareti destul de usor de provocat. Jupiter va poate fi de ajutor in perioada urmatoare prin aparitia de noi oportunitati financiare, fie prin puterea sporita pe care v-o da de a face fata problemelor.

Taur:

Ca si saptamana trecuta sunt posibile probleme la serviciu, in special legate de deciziile unor sefi, autoritati. Viitorul nu-l vedeti prea roz si va ingrijoreaza in special din cauza perspectivei pierderii unor avantaje materiale de care poate v-ati bucurat pana acum, sau a modificarii substantiale a venitului.

Vestea buna este ca Jupiter va poate fi de ajutor de-acum incolo prin asistenta discreta a unor parteneri, a unor oameni cu care ati colaborat la un moment dat, sau prin sprijinul financiar din partea partenerului de viata. Asa ca nu pierdeti nadejdea si nu va descarcati tensiunea pe copii sau pe persoana iubita.

Gemeni:

Nativii singuri ar putea simti destul de apasator zilele astea lipsa unui umar pe care sa se sprijine, dar unii ar putea totusi sa gaseasca pe cineva daca socializeaza suficient. Ceilalti este posibil sa fie destul de doritori de libertate pentru a le casuna pe copii, pe persoana iubita, enervati ca din cauza lor nu se pot vedea cu prietenii, nu pot iesi la o bere.

Nu cred ca mai e cazul sa spun ca asta n-ar fi bine. Jupiter va influenta de-acum incolo munca de zi cu zi, serviciul, unde este posibil sa primiti insarcinari mai importante, sa va bucurati de un plus de prestigiu, dar si de niste posibile avantaje materiale.

Rac:

Saptamana asta ar putea sa va solicite mai multe drumuri de facut pentru rezolvarea unor probleme de serviciu si ar trebui s-aveti grija cum va deplasati, cum conduceti si sa urmariti starea vremii. Imunitatea voastra poate fi destul de scazuta si puteti lua usor o raceala pentru ca nu v-ati echipat corespunzator sau pentru ca a stranutat cineva in preajma voastra.

Unii se pot simti mai obositi sau mai stresati de o slaba organizare a activitatilor zilnice, si ar trebui sa gaseasca momente de liniste in intimitate pentru a-si incarca bateriile. Jupiter ar putea sa le aduca beneficii in viitor legate de sentimentele si legaturile cu cei dragi si – de ce nu – daca sunt singuri, o relatie adevarata.

Leu:

Deocamdata destul de stresanta partea financiara, cu cheltuieli neprevazute care va impiedica sa duceti la indeplinire niste planuri pe termen lung pe care vi le facuserati. Nu descurajati si nu va abandonati visele, insa fiti in continuare foarte atenti la modul in care va administrati banii si talentele.

Viitorul nu foarte indepartat poate insemna pentru unii schimbari esentiale pentru care vor avea nevoie de ele. Jupiter va insemna pentru viitorul an preocupari crescute pentru casa, familie, dar si finalul unor situatii si oportunitatea unei renasteri interioare, foarte necesara vremurilor ce vor veni.

Fecioara:

Chiar daca inca aveti suficienta energie incat sa va puteti ocupa de multe lucruri, mai ales legate de casa si de familie, nu se poate spune ca nu puteti deveni un pic nervosi, cu senzatia ca prea lasa toti totul pe umerii vostri si ca nu aveti ajutor.

Preocuparea de a va pune in valoare, de a arata ceea ce puteti, este foarte prezenta, iar daca aveti senzatia ca rezultatul este nemultumitor probabil veti incerca sa va reformulati modul de expresie. Jupiter va aduce mai multa comunicare cu cei de langa voi, o mai mare atentie relatiilor apropiate dar si celor ce se-ntampla in jurul vostru, schimburilor de idei, activitatilor comerciale.

Balanta:

Se pune accent pe valorile personale, pe valorificarea potentialului nativ, a talentelor, pe atentia data castigului de la locul de munca. Relatiile cu colegii de serviciu sau cu partenerii ar putea fi un pic tensionate, sau sunt acolo ceva probleme care se cer lamurite.

Poate unora li se pare ca sunteti prea dominatori sau pretentiosi, sau voua vi se pare ca nu vi se acorda suficienta importanta. Fiti diplomati, ca de obicei, si nu pierdeti din vedere proiectele voastre de viitor. N-ar strica sa aveti putin mai mare grija de sanatate macar saptamana asta.

Scorpion:

Deocamdata mai sunt tensiuni de gestionat, mai ales referitor la vestile ingrijoratoare privind viitoarele schimbari salariale. Faptul ca exista interese ascunse la nivel inalt de care depinde viitorul locului de munca va irita si ingrijoreaza.

Partea buna este ca incepeti sa deveniti un fel de vedete avand pe Jupiter in semnul vostru. Si poate fi asa, acesta dandu-va posibilitatea sa va puneti mai bine in valoare acolo unde sunteti, sa capatati mai multa importanta in ochii celorlalti si, daca este nevoie, sa va puteti schimba anumite atitudini in sensul cerut de obiectivele pe care vi le-ati stabilit in ultimul an. Pentru unii poate sa insemne si noi relatii, noi deschideri si oportunitati.

Sagetator:

Ati trecut si treceti inca printr-o perioada de incercari, de maturizare, de invatare si asimilare a experientelor trecute. Saptamana asta tensiunile ar putea privi modul in care sunteti vazuti de sefi sau de autoritati. Activitatea voastra vi se par minimalizata, poate sunteti oarecum frustrati ca nu vi se recunosc meritele, iar asta va poate face sa va schimbati obiectivele de viitor, sau modul in care va comportati cu cei din jur.

Jupiter intra intr-o zona mai intunecata, mai ascunsa, „invizibila” la prima vedere, dar care va poate da oportunitatea inca o data sa priviti inapoi si sa analizati evenimentele trecute, sa descoperiti eventualele greseli si sa gasiti caile de schimbat ceva, in asa fel incat viitorul „sa sune” mai bine pentru voi.

Capricorn:

Posibile intamplari care nu depind de voi, sau piedici ivite in cariera, in atingerea unor obiective ar putea sa va zdruncine intrucatva filozofia de viata, crezurile.

Cei care fac calatorii lungi, eventual in alta tara, ar trebui sa fie prudenti si sa manifeste atentie sporita la tot ce se intampla in jurul lor, previzibil si imprevizibil. Jupiter va fi in viitor un sustinator al proiectelor de viitor, un ajutor de nadejde in mai tot ce va puneti in gand. Va poate mari cercul social, puteti adera la o societate profesionala sau intra in politica si poate va veti simti mai iubiti decat pana acum.

Varsator:

Probabil ca niste aspecte financiar-legale sau fiscale v-ar putea da de furca, vazandu-va pusi in situatia sa lasati in asteptare alte proiecte pe care le aveati pentru viitor.

Daca nu reusiti rezolvarea problemelor informandu-va singuri sau aprofundand cunoasterea unor regulamente, contracte, legi, cel mai bine ar fi sa gasiti asistenta legala, sa apelati la ajutor din afara. Jupiter va poate da in urmatorul an oportunitati in cariera, posibilitatea de a fi mai bine vazuti de cei din jur, de a va schimba statutul social chiar, daca asta va veti dori.

Pesti:

Oricat spirit de sacrificiu ati avea voi, parca va vine greu sa suportati un partener dominator, niste situatii legale incurcate, neputand astfel sa va exprimati in voie, sa aveti o stare mai relaxata, sa va vedeti cum trebuie de cariera. „Colac peste pupaza”, si situatia financiara se prefigureaza nesigura si simtiti ca sperantele pentru viitor devin din ce in ce mai anemice. Jupiter va poate ajuta insa prin credinta, incredere, prin gasirea unor cai de dezvoltarea personala superioara (studii, calatorii), in asa fel incat sa va puteti departa si inalta deasupra problemelor actuale.

sursa : cespunastrele.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *