Ianis Hagi, criticat dur de un patron din Liga 1. De ce l-a luat la rost pe fotbalist

Ianis Hagi a fost criticat foarte dur de un patron din Liga 1. De ce a fost luat la rost fotbalistul, în contextul în care este, și în acest sezon, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Rangers.

Ianis Hagi, atacat de un patron din Liga I: ”Se transferă toată ziua la echipele mari. Dar nu-l ia nici naiba”

Ianis Hagi este practic desființat de un patron din Liga 1. Internaționalul român de la Rangers este, și în acest sezon, unul dintre jucătorii remarcați ai clubului. Chiar dacă are evoluții uneori inconstante, Ianis Hagi, de 23 de ani, rămâne unul dintre fotbaliștii deosebiți din lotul tehnicianului Steven Gerard.

Toate aceste lucruri n-au contat însă pentru patronul uneia dintre echipele din Liga 1, care șterge pe jos cu fiul lui Gică Hagi.

Valeriu Iftime nu il vede vreun mare jucator pe Ianis Hagi
Valeriu Iftime nu il vede vreun mare jucator pe Ianis Hagi

Ianis Hagi, printre cei mai buni jucători ai lui Rangers în sezonul trecut

Internaționalul român care joacă pentru Rangers a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai campioanei Scoției sezonul trecut. Ianis Hagi a fost și cel mai bun pasator din campionat, dar a fost desemnat și cel mai bun tânăr fotbalist din lotul condus de antrenorul Steven Gerrard.

Toate astea au generat un interes crescut din partea unor cluburi europene care s-au arătat dornice să-l cumpere, printe acestea aflându-se Sevilla, Roma, Lazio sau Borussia Dortmund.

Ianis Hagi, lăudat de Steven Gerrard

În noul sezon al ligii scoțiene, Ianis Hagi a alternat evoluțiile, însă a fost lăudat, inclusiv de Steven Gerrard.

”Ianis ni s-a alăturat când era foarte tânăr. Este încă foarte tânăr, dar este foarte important că am schimbat felul în care arată din punct de vedere al profilului său. El a înțeles în ce campionat a venit și că trebuie să se remarce pentru a fi luat în seamă. Că trebuie să fie curajos și să devină un bărbat adevărat.

Calitățile lui Ianis Hagi, recunoscute

Fără nicio îndoială, indiferent cât timp va rămâne aici, va da totul, se va lupta. Știm cu toții ce calități are Ianis, iar azi a avut o prestație de excepție în majoritatea timpului”, declara Steven Gerrard despre fiul „Regelui” după partida de acum două etape împotriva celor de la St. Mirren.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, îl atacă dur pe Ianis Hagi

Cu toate rezultatele bune pe care le are Ianis Hagi, Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani îl critică dur pe tânărul fotbalist.

”Copilul ăsta al lui Hagi se transferă toată ziua la echipele mari. Dar nu-l ia nici naiba, în opinia mea. Unde să plece, mă? El trebuie să fie cel mai bun acolo unde e acum și văd că e rezervă din când în când. N-avem fotbaliști expresivi. N-avem un Hagi (n.r. – Gică Hagi), un Popescu. Asta cred că pleacă și de la faptul că trag pisica de coadă până la 18 de ani. Învață tot ce trebuie să învețe de la putorile bătrâne din fotbalul românesc, trageri de timp, exagerări”, a declarat Valeriu Iftime, la GSP Live.

SURSĂ ARTICOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *