Imagini dramatice cu bombardamentele aliaților în Siria – FOTO și VIDEO

Primele imagini cu operațiunea militară scurtă a aliaților occidentali în Siria au apărut deja, fiind postate inclusiv la nivel oficial, de Palatul Elysee.

Imagini cu bombardamentul ordonat de Donald Trump şi de puterile occidentale în Siria au fost postate pe reţelele sociale, precum şi oficial de Palatul Elysee din Franţa. În Siria a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 4.00 (ora României), un bombardament al puterilor occidentale SUA, Marea Britanie şi Franţa ca răspuns la un atac chimic atribuit Administraţiei Bashar al-Assad.

Bombardamentele lansate de Statele Unite, Marea Britanie şi Franţa au vizat trei obiective militare din Siria, iar aliaţii occidentali nu au înregistrat pierderi, a anunţat Departamentul american al Apărării.

Oficiali de la Pentagon au declarat că a fost bombardat un complex militar de cercetare din Damasc, unde erau produse arme chimice şi biologice, un depozit de armament şi un comandament militar din Homs.

VIDEO de la decolarea avioanelor militare ale Armatei franceze, publicate de Palatul prezidenţial Elysee din Franţa

Communiqué de presse du Président de la République sur l'intervention des forces armées francaises en réponse à l'emploi d'armes chimiques en Syrie

Décollage, cette nuit, des forces armées françaises qui interviennent contre l’arsenal chimique clandestin du régime syrien. Déclaration du Président de la République @EmmanuelMacron : www.elysee.fr/communiques-de-presse/article/communique-de-presse-du-president-de-la-republique-sur-l-intervention-des-forces-armees-francaises-en-reponse-a-l-emploi-d-armes-chimiques-en-syrie/

Posted by Élysée – Présidence de la République française on Friday, April 13, 2018

Mulţumim realitatea.net!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *