Intervenții ISU Giurgiu 05.02.2018 – 06.02.2018

În perioada 05.02.2018 – 06.02.2018, subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 12 situații de urgență, astfel:

– 10 intervenții  ale  Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme. – 1 intervenție- incendiu conductori electrici- localitatea Roata de Jos;- 1 intervenție- sprijin SAJ- municipiul Giurgiu.

În data de 05.02.2018, ora 22: 58,  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în Roata de Jos pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un stâlp electric. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Gărzii de Intervenție Roata de Jos. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia au ars conductorii electrici de la nivelul unui stâlp de electricitate pe o suprafață de aproximativ 5 m. Cauza probabilă a producerii incendiului: foc deschis.

În data de 05.02.2018, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru transportul unei persoane supraponderale de la domiciliul acesteia la UPU Giurgiu.

Echipajele subunităților din cadrul ISU “Vlașca” Giurgiu au executat o recunoaștere în teren având ca scop pregătirea personalului în vederea cunoașterii riscurilor asociate  obiectivelor din raioanele de intervenție, precum și educarea și instruirea utilizatorilor asupra modului de acțiune în cazul producerii unor situații de urgență.

-RECUNOAȘTERE- MUNICIPIUL GIURGIU- SC. DORNA S.R.L.

COMPARTIMENTUL  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Purtător de cuvânt: Lt. Neguț Florin

Redacția publicației Reflectorul de Sud mulțumește pe această cale ISU Giurgiu pentru deschiderea, profesionalismul și promptitudinea de care dă dovadă, furnizându-ne aceste informații importante, pe care cetățenii trebuie să le cunoască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *