Intervenții ISU Giurgiu 07.02.2018 – 08.02.2018

În perioada 07.02.2018 – 08.02.2018, subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 10 situații de urgență, astfel:

– 7 intervenții  ale  Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme. – 2 intervenții- sprijin SAJ- municipiul Giurgiu;- 1 intervenție- accident rutier- localitatea Daia.

În data de 07.02.2018, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru transportul a două persoane supraponderale de la locuințele acestora la UPU Giurgiu.

În data de 07.02.2018, ora 20: 54,  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Daia în cazul producerii unui accident rutier. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o autospecială de primă intervenție și comandă aparținând Detașamentului de pompieri Giurgiu. Un autoturism a intrat în coliziune cu un cap de pod, în urma impactului pasagerul din dreapta rămânând încarcerat. Victima a fost descarcerată și predată  împreună cu șoferul autoturismului echipajelor SAJ prezente la fața locului.

Echipajele subunităților din cadrul ISU “Vlașca” Giurgiu au executat o recunoaștere în teren având ca scop pregătirea personalului în vederea cunoașterii riscurilor asociate  obiectivelor din raioanele de intervenție, precum și educarea și instruirea utilizatorilor asupra modului de acțiune în cazul producerii unor situații de urgență.

-RECUNOAȘTERE- PRIMĂRIA STOENEȘTI.

COMPARTIMENTUL  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Purtător de cuvânt: Lt. Neguț Florin

Redacția publicației Reflectorul de Sud mulțumește pe această cale ISU Giurgiu pentru deschiderea, profesionalismul și promptitudinea de care dă dovadă, furnizându-ne aceste informații importante, pe care cetățenii trebuie să le cunoască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *