Intervenții ISU Giurgiu 29.01.2018 – 30.01.2018

În perioada 29.01.2018 – 30.01.2018,  subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 8 situații de urgență, astfel:

– 7 intervenții  ale  Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost: hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme. – 1 intervenție- incendiu tomberon- localitatea Ghimpați;

În data de 29.01.2018, ora 16: 41,  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Ghimpați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pubelă de gunoi. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia au ars gunoaie menajere, mase plastice și anvelope.

COMPARTIMENTUL  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Purtător de cuvânt: Lt. Neguț Florin

Redacția publicației Reflectorul de Sud mulțumește pe această cale ISU Giurgiu pentru deschiderea, profesionalismul și promptitudinea de care dă dovadă, furnizându-ne aceste informații importante, pe care cetățenii trebuie să le cunoască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *