Lista candidaților PRO România la Alegerile Locale 2020

PRO România a anunțat că a pus, pe lista candidaților la Alegerile Locale 2020, „oameni reprezentativi pentru comunitățile lor, profesioniști”. Aflați mai jos ce nume se află pe această listă.

Recent, PRO România, partidul condus de Victor Ponta, și-a prezentat candidații pentru alegerile locale 2020 drept alternativa românilor care s-au săturat de „circ politic”.

Alegeri Locale 2020. Cine se află pe lista candidaților PRO România

Victor Ponta a precizat că este gata de alegerile locale 2020, dar a făcut un apel la Guvern să vină cu măsuri concrete de protecție pentru cetățeni, în timp util, în contextul epidemiei de coronavirus.

„PRO România are candidaţi în toate unităţile administrativ-teritoriale. Am ales oameni reprezentativi pentru comunităţile lor, profesionişti care şi-au dovedit abilităţile de leadership şi de buni manageri în activitatea lor. Aceştia reprezintă alternativa românilor care s-au săturat de circ politic, de interese de partid şi de promisiuni electorale încălcate.

Candidaţii noştri trăiesc într-o lume reală, în care infrastructura, sănătatea, educaţia, pensiile şi alocaţiile sunt priorităţi.

Suntem pregătiţi de alegeri, dar rămânem la aceeaşi concluzie – sănătatea românilor este cea mai importantă şi facem încă un apel la acest Guvern să vină cu măsuri concrete de protecţie, în timp util, atât pentru cei care vor fi în secţiile de votare pe toată durata procesului electoral, cât şi pentru alegători”, a declarat preşedintele Pro România, Victor Ponta.

Lista candidaților PRO România la Alegerile Locale 2020

Alegeri Locale 2020. Iată cine se află pe lista candidaților PRO România

Pro România îl susţine pentru Primăria Capitalei pe doctorul Ioan Sîrbu, medic militar în rezervă, cu grad de general maior. El a condus Spitalul Militar Central și a fost şef al Direcţiei Medicale a Armatei.

„Vin la Primărie pentru că acum este nevoie mai mult ca oricând de un medic, este nevoie de sănătate în primul rând, pentru că sănătatea este cea mai zdruncinată astăzi în Bucureşti şi în toată ţara. (…)

Am condus şi Direcţia Medicală a Armatei, care administrează şi gestionează întreg serviciul medical militar. Primăria, astăzi, are nevoi absolut imperioase”, a spus Ioan Sîrbu, care, în 2012, a negat acuzații de plagiat.

Totodată, candidaţii susţinuţi de PRO România pentru primăriile de sector din București sunt: Adina Alberts – Sectorul 1, Florin Manea – Sectorul 2, Robert Negoiţă – Sectorul 3, Gabriel Ispas – Sectorul 4, Ştefan Pirpiliu – Sectorul 5 şi Anca Bălăşoiu – Sectorul 6.

Pe 26 iulie, Pro România şi formaţiunea lansată de primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, Partidul Bucureşti 2020, au anunţat constituirea unei alianţe pentru alegerile locale 2020.

Pe lista candidaților PRO România la alegerile locale 2020 se află și Răzvan Filipescu – pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. El se recomandă ca având experiență în domenii precum agricultura, turismul, transporturile, în domeniul bancar și al fondurilor europene.

Răzvan Filipescu a primit titlul de doctor în economie la Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași. A fost președinte al Președinte Autorității Naționale Pentru Turism și director general adjunct al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru IMM.

El susține că, alături de echipa sa, a identificat soluții pentru îmbunătățirea nivelului de trai al locuitorilor din Constanța, dar și pentru sprijinirea afacerilor. Vrea a și Constanța „să ajungă pe podiumul dezvoltării”, din punctul de vedere al sănătății, educației și economiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *