Loredana s-a pozat doar în lenjerie intimă! Asemănare izbitoare cu Madonna

De ceva vreme, cântăreața Loredana Groza își ține admiratorii de pe rețelele de socializare „în șah”, publicând numai imagini în ținute sexy și provocatoare, chiar și atunci când participă la evenimente.

Loredana

Foto: Instagram

Recent însă, Lori a dat și „șahul mat” în mediul online, după ce s-a pozat într-un sutien din dantelă, ușor transparent, și a publicat imaginea pe contul personal de Instagram, iar fanii acesteia nu au putut să nu observe asemănarea izbitoare cu o altă vedetă care urmează același tipar, de vârstă apropiată, celebra Madonna!

Loredana, sexy pe Instagram

Loredana, mai tânără cu 10 ani decât artista internațională, în poza respectivă pare că este chiar Madonna în tinerețe, chipul celor două din profil fiind asemănător. De asemenea, machiajul și culoarea părului au contribuit și ele la „confuzie”, și să nu mai zicem de ipostaza sexy cu ajutorul căreia ambele cântărețe deja și-au creat o tușă personală.

În urmă cu câteva săptămâni, puțin mai îndrăzneața Madonna a renunțat de tot și la sutien, pozând în sânii goi pe Instagram, aceștia fiind acoperiți doar de mâini. Vedeta era în lenjerie intimă și în partea de jos, arătând, astfel, silueta pentru care muncește la sală – un alt lucru pe care cele două cântărețe îl au în comun.

Pentru ele, vârsta reprezintă, într-adevăr, numai un număr, acest lucru oglindindu-se și în categoria de bărbați tinerei pe care vedetele reușesc să îi țină în continuare „în mreje”. Secțiunea de comentarii a acestora de pe rețelele de socializare este plină de mesaje și „declarații de dragoste” din partea reprezentanților de sex masculin și nu numai. Nici admiratoarele celor două cântărețe nu se dezic din a le complimenta pentru curajul și modul în care arată la vârsta lor, scrie click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *