Luna a fost locuită. Indicii cu privire la alte entităţi

După ce NASA a declarat că o să realizeze modulul spațial Europa Clipper în 2030, care va urmări planeta Jupiter împreună cu modulul spaţial construit de Agenţia Spaţială Europeană, JUICE, o altă echipă de cercetători americani s-a axat pe satelitul natural al Terrei.

Ambele misiuni spaţiale au ca scop descoperirea unor forme de viaţă extraterestre în proximitatea Pământului, aşa că, cercetătorii, din cadrul grupului de ufologi Space One, au readus pe tapet o discuţie mai veche cu privire la probele enigmatice prelevate de pe Lună în urmă cu mai bine de 50 de ani.

Conform acestora, în anumite roci selenare au fost găsite urme fosilizate misterioase care ar confirma faptul că în urmă cu peste un miliard de ani satelitul natural al Pământului a fost populat de o civilizaţie extraterestră.

În aceeaşi ordine de idei, cei de la Space One au avansat ideea că modulele chineze Chang’e-4 şi Yutu-2 au descoperit ”indicii incontestabile pe partea nevăzută a Lunii cu privire la entităţi extraterestre”, dar că omenirea nu este încă pregătită să le accepte.

sursa:dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *