Marcel Ciolacu pleacă din ţară chiar în timpul audierii miniştrilor în Parlament. Liderul PSD pleacă la Bruxelles şi îşi ia translatorul cu el

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, va efectua prima vizită la Bruxelles în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, luni, 17 februarie. În aceeaşi zi încep şi audierile miniştrilor propuşi pentru Cabinetul Orban II, în comisiile de specialitate din Parlament.

„Vizita este organizată în contextul noului ciclu instituţional european, fiind, în acelaşi timp, şi prima vizită la Bruxelles a domnului Ion-Marcel Ciolacu în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Pe agenda întrevederilor este prevăzut un schimb de opinii cu privire la evoluţiile recente la nivelul UE şi la nivel naţional, precum şi cu privire la dezbaterile înscrise cu prioritate pe agenda europeană actuală”, se arată în memorandumul intern.

Din delegaţia condusă de Ciolacu fac parte Anca Spiridon, director general al Cabinetului preşedintelui, Eugen Constantin, director în cadrul Cabinetului, şi Alexandru Spiridon, în calitate de translator. Vizita lui Ciolacu la Bruxelles va dura doar o zi.

https://www.stiripesurse.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *