Pentru cei ce nu vor sa vada! Si se intreaba ce au făcut primarii, ce a facut Marian Mina!!!

COLIBASI- O comuna micuta pe care primarul, Stoica Constantin, a transformat-o intr-o comuna de top. ” Reusesti si rezisti prin bun simt si multa munca” aceasta-i deviza edilului!
La inceput nu au fost drumuri, nu a fost nimic… Acum oamenii comunei au tot ce le trebuie unui trai civilizat- „asfalt” peste tot, chiar si printre solarii, scoli reabilitate, centura de ocolire a localitatii, statie de pompieri, centru de permanenta cu 9 medici. Micuta primarie de acum 16 ani a disparut, primaria putand concura cu cele mai frumoase primarii- cu mult bun gust, spatioasa, cocheta.
Fiind un om al satului – de-al lor — a simtit ca cel mai important pas pe care trebuie sa-l faca este sa aiba grija de tineri, sa nu lase comuna sa „imbatraneasca”.
Si a reusit! Incepand cu micii locuitori ce sunt transportati la scoli cu microbuzele primariei, cu cei mai buni elevi din scoala ce primesc, drept rasplata, o vacanta in tabara.
Va urma un campus preuniversitar-liceu agricol, internat, cantina. Toate pentru ca de la educatie porneste totul.
A continuat cu implementarea programului de instalare pentru tinerii fermieri, construirea unui depozit de legume, infiintarea unei cooperative.
Daca iti iubesti oamenii, muncesti 20 de ore pe zi, iti place ceea ce faci increderea si votul oamenilor vine de la sine.

Publicat de Nicoleta Croitoru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *