Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu: ”Nu cred că se poate spune că nu am fost pregătiţi, pentru că altfel nu am fi putut reda circulaţiei drumurile judeţene”

Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a participat, joi, 1 martie, la o conferinţă de presă susţinută la sediul Prefecturii Giurgiu. A fost prezentat un bilanţ al activităţii tuturor instituţiilor care au intervenit în ultimele zile în care Giurgiu a fost sub Cod Portocaliu de viscol, respectiv temperaturi scăzute.

“Rezultatele obţinute s-au datorat comunicării exemplare între noi. Aşa cum v-am spus şi la o conferinţă anterioară, am creat inclusiv un grup pe Whatsapp şi am transmis acolo informaţii şi imagini continuu. Probabil aţi văzut şi dumneavoastră, am avut, în unele comune, zăpadă şi de 2-3 metri. S-a intervenit, însă, la timp şi doresc să le mulţumesc tuturor celor de la această masă, dar şi şefului ISU Giurgiu, colonelului Emil Apostol. Să nu uităm de primarii giurgiuveni pe care îi felicit pentru cum au colaborat atât cu noi, cât şi între ei, şi, de asemenea, doresc să transmit mulţumiri deosebite şefului DRDP Bucureşti, domnului Dinu, care ne-a ajutat acolo unde noi nu am reuşit să facem faţă. Din datele pe care le am, suntem primul judeţ cu Cod Portocaliu de viscol care are, la această oră, toate drumurile deschise. Foarte important este că nu am avut victime, iar persoanele care au rămas cu maşinile înzăpezite nu au stat acolo mai mult de jumătate de oră. Şi colegii de la Direcţia Judeţeană de Transport au acţionat admirabil, nu au avut nici zi şi nici noapte. Îi felicit pe toţi! Nu cred că se poate spune că nu am fost pregătiţi, pentru că altfel nu am fi putut reda circulaţiei drumurile judeţene”, a declarat preşedintele Marian Mina.

În aceeaşi conferinţă de presă au vorbit şi prefectul Lavinia Crişu, şeful Jandarmeriei, colonel Daniel Ruşanu, maior Radu Covaci de la ISU Giurgiu, şeful Poliţiei Judeţene, Cătălin Ţone, şi şeful Poliţiei de Frontieră Giurgiu, Florian Răboj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *