Măsurile de sprijin pentru legumicultori, implementate de guvern până în acest moment, şi-au dovedit eficacitatea

Producătorii de roşii, de exemplu, au adus în pieţe tomate de calitate superioară care au putut ajunge pe mesele fiecărui român.

In acest an românii au putut pune pe masă legume sănătoase, gustoase, româneşti, superioare calitativ oricăror produse de acelaşi fel aduse din import de marile lanţuri de magazine.
Aproape 9000 încă livrează pe piață roşii româneşti întrucât au obținut producție suplimentară.
14.000 de producători de roşii au primit subvenţia de la guvern.

Este al treilea an consecutiv în care Guvernul sprijină producătorii autohtoni, asigurând astfel necesarul de consum intern de tomate româneşti începând cu luna mai și până în decembrie.

În acest an, bugetul iniţial de două milioane de euro a fost triplat, iar subvenţia a crescut de la 1.000 de euro, la 3.000 de euro la hectar.

Sursa: pagina facebook/NicolaeBadalau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *