Mihai Mitoșeru, convins că prietenul Costin Mărculescu suferea de depresie: „Niciodată nu am aflat de ce a pierdut tot“

Moartea lui Costin Mărculescu a venit ca un șoc și a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut. Printre cei alături de care Costin a fost văzut de multe ori, la petreceri sau emisiuni tv, este și Mihai Mitoșeru. Acesta a crezut că teribila veste este o glumă proastă, dar realitatea l-a lovit cu putere.

Mihai Mitoșeru și Costin Mărculescu

foto: arhivă personală

Invitat la Kanal D, în emisiunea lui Teo Trandafir, Mihai Mitoșeru a povestit despre prietenia cu Costin Mărculescu și despre problemele prin care artistul decedat la nici 51 de ani a trecut de-a lungul ultimilor ani. „Mie încă îmi e greu să accept, să cred că e adevărat. Am primit un mesaj pe la 12 și ceva de la Mara Bănică. Am crezut că e o glumă. Am primit apoi de la Lizeta, de la Oana Roman… Nu pot să cred”, a mărturisit Mihai.

„Niciodată nu am aflat de ce a pierdut tot”

„Niciodată nu am aflat de ce a pierdut el tot. Chiar dacă eram prieteni, nu am putut să-l întrebăm. Ne era rușine, am simțit că nu ar vrea să ne spună. În același timp, când mergeam la filmări, îl ruga pe șofer să o ia prin Pipera ca să ne arate vila pe care a pierdut-o. Îmi arăta o mașină 4×4 pe stradă și îmi zicea că așa a avut el. Niciodată nu am înțeles de ce a pierdut tot ce avea sau de ce a lăsat totul pe numele altcuiva. Mi se pare foarte ciudat. El nu a putut să meargă mai departe după ce a pierdut tot”, a povestit Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru, Naomi, fosta soție a lui Mihai, și Costin Mărculescu

foto: arhivă personală

„Noi (prietenii n.r.) am fost lângă el tot timpul, chiar dacă făceam glume. Avea replica la el, nu deranja niciodată. Cu siguranță a intrat într-o depresie. Era un video-call cu gașca. Aveam mai mulți prieteni și intram cu gașca… cu Mara Bănică, Oana și Viorel Lis și Mărculescu. Când îl sunam, răspundea imediat. Și l-am sunat trei zile și nu răspundea. Acum o lună, l-am sunat și vorbea foarte ciudat, era alt om, ne vorbea urât. Chestia asta cu prietenii n-au fost lângă el… Tu fugi de prieteni, prietenii nu pot să te țină cu forța. Eu, când am probleme, vreau să fiu singur și să nu răspund la telefon. El cu siguranță era în depresie”, povestit Mihai Mitoșeru la „Teo Show”, scrie click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *