Mihai Tudose ar putea reveni în PSD, spune Marcel Ciolacu. Nu este exclusă nici o alianță cu Pro România

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică seară, că este posibil ca fostul premier Mihai Tudose, care a demisionat din Pro România, să se întoarcă în rândurile social-democraţilor. Pe de altă parte, liderul social-democrat nu a exclus o alianță cu partidul lui Victor Ponta.

Întrebat, la Antena 3, dacă se întoarce Mihai Tudose în PSD, Ciolacu a spus: „Este posibil. Este posibil să se întoarcă. Trebuie avută o discuţie în interiorul organizaţiei de la Brăila şi ţinând cont că domnul Tudose e un europarlamentar din 36, nu e un parlamentar din 465, câţi sunt în Parlamentul României”.

Marcel Ciolacu a menţionat că Adrian Ţuţuianu a anunţat că nu se întoarce în PSD, iar Sorin Grindeanu şi Marian Neacşu, dacă doresc să revină, „sunt bineveniţi”.

El a afirmat că relaţiile sale cu preşedintele Pro România, Victor Ponta, sunt „instituţionale” şi nu a exclus o alianţă între cele două partide. „Facem politică, întotdeauna sunt posibile alianţe, mai ales că sunt două partidele de stânga”, a spus Ciolacu, întrebat dacă este posibil ca PSD să facă o alianţă cu Pro România.

(sursa: Agerpres)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *