Moțiunea de strânsură a opoziției va eșua

Moțiunea de strânsură a opoziției va eșua. Majoritatea care susține actualul Guvern va fi demonstrată la vot. Votul este cel care contează, nu semnăturile.

PSD nu se teme de moțiune! Sperăm ca prin eșecul acestei moțiuni, să dispară blocajul impus de Klaus Iohannis asupra Guvernului.

În loc să semneze Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor, care are efecte concrete în viața românilor, partidele de opoziție au preferat să semneze o bucată de hârtie, moțiunea de cenzură, fără valoare pentru români. Este cel mai slab document de acest gen din istoria moțiunilor depuse la Parlamentul României.

Opoziția nu va intra la guvernare pentru că nu știe să administreze România, nu au nici viziune, nici voință, nici program, nici premier. Singurul obiectiv real al opoziției este crearea de blocaje și crize. Nimic nu justifică schimbarea guvernului în pragul alegerilor, cu câteva zile înaintea de a începe campania electorală, cu o lună înainte desemnării unui nou Președinte. Singura justificare este cea electorală.

S-a format noua dreaptă pro-austeritate, noul CDR a luat viață. Niculae Badalau

Publicat de Nicoleta Croitoru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *