Niculae Bădălău: ”Un partid puternic se bazează pe unitate. PSD Giurgiu este o organizaţie puternică”

Prezent în cadrul Conferinţei Extraordinare Judeţene a PSD Giurgiu din data de 2 martie, preşedintele executiv al PSD central, senatorul Niculae Bădălău, a declarat:

”2017 a fost un an de excepţiei pentru România. Am avut o creştere economică fantastică, am reuşit să mărim salariile, pensiile. De ieri, au venituri majorate substanţial şi medicii, şi dascălii. Iată că ce am promis în campania electorală facem. Noi ne ţinem de cuvânt! Pentru 2018 avem un buget bun, un buget în care au fost prevăzute majorările şi încercăm, prin proiecte, să echilibrăm şi balanţa comercială. Mă refer, desigur, la creşterea economică bazată pe consum de alimente din import. Trebuie să echilibrăm acest lucru şi sunt programe ale Ministerului Agriculturii în acest sens.”

Din punct de vedere politic, liderul social-democrat a transmis, printre altele:

”Un partid puternic este un partid care se bazează pe unitate. Organizaţia PSD Giurgiu este o organizaţie puternică, iar acest lucru s-a văzut la ultimele alegeri, prin rezultate care ne-au plasat pe primul loc în ţară. Iar asta se datorează muncii dumneavoastră. Munca mea şi a colegilor mei a constat, ulterior, în implementarea de proiecte pentru a dezvolta judeţul, ca să putem ajunge şi noi din urmă celelalte judeţe.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *