Nu era convins că a greșit, dar apoi a recunoscut. Teodorovici i-a cerut scuze jurnalistei pe care a jignit-o: „A fost un dialog care nu mă reprezintă” Citeşte întreaga ştire: Nu era convins că a greșit, dar apoi a recunoscut. Teodorovici i-a cerut scuze jurnalistei pe care a jignit-o: „A fost un dialog care nu mă reprezintă”

Eugen Teodorovici a anunțat pe Facebook că i-a cerut scuze jurnalistei de la B1.ro, la o zi după ce încă afirma că limbajul său nu a fost unul deplasat. „Cu toții facem greșeli, de multe ori fără cea mai mică intenție de a-i răni pe ceilalți”, a spus acesta.
„Regret incidentul de zilele trecute, petrecut pe holurile Parlamentului. Chiar am sunat-o pe doamna Gabriela Del-Pupo, reporter al site-ului de știri b1, și i-am prezentat personal scuze”, își începe postarea pe Facebook Eugen Teorodovici.
În aceeași postare, ministrul interimar al Finanțelor afirmă că „are un respect deosebit pentru jurnaliștii care își fac meseria cu profesionalism și care refuză pătarea acestei nobile meserii cu interese ce trec mult dincolo de etica și deontologia profesională”.
https://www.libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *