Nu mai distribuiți prostii. Iată adevărul despre AMBULANȚA neagră care răpește copiii pentru organe

O ambulanţă neagră a creat isterie într-un cartier întreg! Speriată de ceea ce a văzut în zona în care se afla, o tânără a încercat să avertizeze pe toată lumea cu privire la pericolul care i-ar paşte pe cei care locuiesc acolo. Ambulanța neagră!

„Astă seară, în cartierul Drumul Taberei, undeva în jurul 20:30, în apropierea multor locuri de joacă, am văzut o maşină cel puţin dubioasă. Vă rog distribuiţi.”, acesta este mesajul tinerei publicat pe Facebook care a creat isterie în Romania.

”Ambulanța neagră bântuie prin București. Stă parcată în zona parcurilor, școlilor și a grădinițelor ca să fure copii pentru organe”, „Atenție, toți locatarii din cartierul Berceni! Intrați în casă până în ora 19.30 deoarece au fost descoperiți niște bulgari care fac trafic de organe. Sunt înarmați și foarte periculoși. În București circulă o dubă neagră numită Salvarea Neagră care accidentează copiii, se prefac ca ia să-i ducă la spital, îi omoară și le iau organelle. Dă mai departe!”, sunt doar două dintre postările apărute pe rețeua de socializare, în ultimele zile, după ce tânără din Capitală a fotografiat ambulanța care aștepta în fața unui bloc din cartierul Drumul Taberei.

Iar internauții nu au rămas indiferenți! Nu doar că au distribuit postarea de peste 22 de mii de ori, dar au și dat alerta! În imaginile surprinse se poate observa o maşină de culoare neagră, pe care scrie SERVICIU DE AMBULANŢĂ. Dar știm cu toţii că pe ambulanţele spitalelor apare numărul de telefon la care să apelezi în caz de urgenţă, 112 sau numărul de telefon al clinicilor particulare de care apartine mașina respectivă. Ei bine, pe acest vehicul negru apărea doar numărul 005, care nu poate fi apelat, scrie a1.ro.

Salvarea 005 aparține unei clinci medicaleambulanta-neagra-foto-click-ro

Ambulanța negară sau Ambulanța morții, cum a fost denumită ea, există și aparține Centrului Medical de Diagnostic, Tratament Ambulatoriu și Medicină Preventivă București.

„În primul rând că ambulanța este albastră, nu neagră. Este inscripționată și se află în parcul nostru auto. Se află în legătură cu SMURD și Serviciul de Ambulanță și poate interveni în caz de calamități. Avem 20 de ambulanțe în flotă, dintre care două sunt închise la culoare. Sunt acelea care s-au aflat și în escorta demnitarilor, iar cea cu indicativul 005 a fost în coloana președinților de stat. Acum, îi deservesc pe cei 85.000 de pacienți pe care-i avem. În seara când a fost pozată în Drumul Taberei, ambulanța se afla la un caz, o persoană arsă pe picioare. Medicul era sus, iar șoferul aștepta în mașină. Era ora 20.30”, a declarat, pentru Click!, Șerban Rădulescu directorul centrului, care a mărturisit pentru click.ro, că isteria față de așa-zisa ambulață neagră a mai existat și în aprilie.

În acest moment, Salvarea cu indicativul 005 a fost scoasă de pe traseu de frica oamenilor. ”Șoferul a fost agresat, înjurat de trecători, acuzat că fură copii. A fost alertată Poliția. Acest Facebook a devenit un pericol, pentru că se spun acolo tot felul de lucruri mincinoase, iar oamenii nu verifică. Ar fi trebuit să fi venit la noi să întrebe, pentru că ambulanța este inscripționată cu denumirea centrului nostru și s-ar fi liniștit”, a adăugat Rădulescu.

Este o prostie, care pare un fel de poveste fără sfârșit. Nu există așa ceva și nici n-a existat vreodată. Nu înțeleg cum poate crede cineva că umblă pe străzi o ambulanță care căsăpește copii ca să le ia organele. (…) Dar multă lume nu apelează la logică, nu vede că nu a întâlnit niciodată o ambulanță neagră în trafic – și desigur că n-ar trece neobservată – și se grăbește să transmită mai departe prostia asta, creând panică nejustificată”, au declarat comisarul șef Paul Tablan, șeful Poliției Neamț, conform zch.ro.

Sursa: infoalert.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *