Iohannis declară războiul total, iată primele declarații!

Președintele Iohannis face un atac extrem de dur la adresa Coaliției PSD și ALDE, amenință că va folosi toate instrumentele! Bătălie totală!

BUCUREȘTI, 4 iul — Sputnik, Evan Răutu. „Votul de azi este un eveniment pur și simplu revoltător. Este inadmisibil ce a făcut PSD-ul. Este pur și simplu dictatura majorității!”.

Iohannis a vorbit de un „simulacru de dezbatere”, dar, de fapt, „se trece cu tăvălugul peste argumentația opoziției”.

„Această procedură este profund dăunător democreației. Este profund PSD a reușit în scurt timp să distrugă demnitatea actului de legiferare”.

„A fost un simulacru de dezbatere, a fost trecut ca fulgerul prin parlament”, a subliniat Iohannis în privința procedurii.

Despre conținut, Iohannis a anunțat că va avea o prezentare mai lungă — „atunci când voi contesta la CCR actul normativ”.

Totuși, referindu-se la conținutul CPP, Iohannis a spus că modificările fie sunt „inutile, sunt toxice, dăunătoare, am de gând să folosesc toate instrumentele constituționale pentru a contesta aceste 2 acte normative”.

Este bine de știut că și Codul de procedură penală este „în pregătire pentru a fi contestat la CCR”, a mai anunțat Iohannis.

O interesantă observație a presei: Iohannis părea roșu de furie! Se anunță o perioadă grea

Sursa: https://ro.sputnik.md/politics/20180704/20313951/iohannis-reactie-codul-penal.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *